Pikokos Civciv, Pikokos Robot Kuş, Yürüyen Koşan Oyuncak Akıllı Kuşlar. Smart Robo Bird Toy Review

Toys and Fun - 1.743 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Temmuz 2016 - 14:04

Pikokos Civciv, Pikokos robot kuş, yürüyen koşan, kanat çırpan mutlu olan Akıllı kuşlar ürün kutu açılımı ve oyuncak incelemesi.

Pikokos Smart Robo Bird Toy unboxing and review.

Pikokos nasıl bir oyuncak? Pikokos kaç paraya satılıyor? Ürün incelemesi:

Evrensel Oyuncak ile Çin'de üretilip ülkemizde dağıtımı yapılan Pikokos akıllı kuşlar 3 yaş üzeri çocuklar için eğlenceli bir oyuncak olarak karşımıza çıktı. Mor renkli Baykuş, Yeşil renkli papağan, sarı renkli civciv ve yine sarı tonlarında ördek olarak 4 farklı şekilde piyasaya sunulmuş. 2016 1. çeyrek itibariyle 49.90 TL fiyat etiketiyle satılan bu ürün minikleri mutlu etse de fiyat/performans çok tatmin edici değil. Civcivin dokunuşu ve tüyleri fazla yapay. Verilen paranın karşılığı değil gibi. Ayrıca aynı fiyat segmentinde bulunan ve karada yürüyen ve suda yüzen robo kaplumbağa bu oyuncağa göre daha iyi bir tercih olabilir. Yürürüm, koşarım, kanatlarımı çırparım, Beni korkutursan kaçıp çığlık atarım, Beni beslersen sakinleşirim, Beni seversen mutlu olurum sloganlarıyla çocukların gönlünde uzun bir süre taht kuracağa benziyor.

Hikaye olarak da videomuzda Pikokos Civcivimizi İyi bir dinozor Çizgifilminden Rustler dinozor kovalıyor.

Universal Quality Toys Pikokos smart birds for kids older than 3 years. Collect them all for bigger fun at home. Toy Story of this video is that the Rustler dinosaur is chasing our little Pikokos
Reklam