This video is restricted in your country.

Popüler Filmlerin En Seksi 10 Süper Kahramanı

KaraBukle - 279 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Temmuz 2016 - 11:54

Süper kahramanlara karşı sempati beslemeyen neredeyse yoktur fakat bazı süper kahramanlar özelliklerinin yanında seksiliği, karizmaları ve zekaları ile oldukça dikkat çekmekte. İşte popüler filmlerin en seksi 10 süper kahramanı.

Harley Quinn,
12 Ağustos da vizyona girecek olan intihar kadrosu filminde yer alacaktır. Filmde Harley Quin karakterini Margot Robbie canlandıracak. Seksi oyuncu bu rolü fazlasıyla taşıyacak gibi görünüyor.

Kara Panter
Demir Adımın tarafında yer alan süper kahramanımızı Chadwick Boseman canlandırmıştı. 2018 yılında vizyona girecek olan kara panter filminde de karakterimize boseman hayat verecek. Oyunculuğu ve tarzı ile her geçen gün daha fazla hayran kazanıyor.

Wonder Woman
Filmde seksi oyuncu ve model Gal Gadot Wonder Woman’ı canlandırdı. İsrailli oyuncu 2017 yazında gösterime girecek olan Wonder Woman filminde yer alacak.

Superman
Çelik Adam filminde yakışıklı oyuncu Henry Cavill canlandırmıştır. Seksi oyuncunun vücudu bayan hayranları tarafından oldukça dikkat çekmişti. 2001 yılında başladıktan sonra 10 sezon süren smallville dizisinde Tom Welling süperman karakterinin büyüme çağını bizlere oldukça başarılı göstermişti.

Psylocke
Psylocke de bir Marvel karakteridir. Telepatik ve telekinetik güçleri vardır. Telekinetik gücü ile bir kılıç oluşturabilir. Ayrıca, telekinetik güçleri ile eşyaları kaldırıp hareket ettirebilir.X-men in bir çok filminde ve başka yapımlarda da görülen bir süper kahramandır. Son X-Men filminde seksi oyuncu Meiling Melançon tarafından canlandırıldı.

Demir Adam
Robert Downey’in harika oyunculuğu ile ortaya seksi ve zeki bir süperkahraman çıkmıştır. Seksiliğinin inanılmaz zenginliğinden ve zekasından geldiği düşünülmektedir.

Batman
Her zaman çok karizmatik oyuncuların canladırdığı batman seksiliğinden hiçbir zaman ödün vermedi. Batman başlıyor ve kara şövalye filmlerinde başrolde Christian Bale yer aldı. Son filmde ise Yakışıklı oyuncu Ben Affleck tarafından canlandırıldı.

Black Widow
Seksi bir rus kadını çok iyi canlandıran Scarlett Johansson süper kahramanımızın hakkını veriyor. Karadula özel bir film şuan düşünülmüyor fakat ilerleyen zamanlarda yeni bir proje gelebilir.

Kaptan Amerika
Nazilerin Avrupa'yı ele geçirmesine seyirci kalmak istemeyen Steve, orduya yazılmış fakat güçsüz ve zayıf vücudu yüzünden alınmamıştır. Süper asker deneyine katılmış ve gerçek bir süper kahraman olmuştur. Buzların arasında uzun zaman geçirdikten sonra günümüzde geri dönerek dünyayı kurtarmaya devam etmiştir. Süper güçlü kahramanımızın aynı zamanda süper karizmatik ve süper seksi olduğunu düşünen bir çok hayranı var. Kaptan Amerika karakteri ile özleşen yakışıklı oyuncu Chris Evans bu rolü gerçekten çok iyi taşıyor.

Scarlet Witch
Marvel tarafıdan yaratılan bir süper kahramandır. Farklı çizgi romanlarda, ara sıra, süper kötü olarak rol alır. Asıl adı Wanda Maximoff 'tur. Scarlet Witch'in güçleri şans ve zamanla oynayabilmektir. Yenilmezler Ultron çağı filminde seksi oyuncu Elizabeth Olsen candırmıştır.

Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için
www.izlesene.com/karabukle
kanalımıza göz atabilir ve abone olabilirsiniz. Keyifli seyirler...
Reklam