Profesyonel Hayatınızın Parçası; Samsung Galaxy TAB S8 Ultra

Vatan Bilgisayar - 5 izlenme

Yüklenme Tarihi: 16 Mayıs 2022 - 13:02

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-tab-s8-8gb-128gb-12-4-android-tablet-sm-x900nzaetur.html

Tasarım

İnce yapısı ve devasa ekranı ile oyun ve sinema keyfini en üst düzeye çıkaracak kullanırken aynı zaman da keyif de alabileceğiniz kusursuz bir tablet.

Güç ve Performans

Qualcomm SM8450 4nm mobil işlemci ile tüm oyunlarınızı rahatlıkla oynamakla birlikte işlerinizde, ödevlerinizde kullanacağınız uygulamaları da rahatlıkla kaldırabilecek ve çalıştırabilecektir.


Ekran

14.6" boyutunda ki devasa ekranı ve 120 Hz yenileme hızı ile hem oyunlarda hem de filmlerde, dizilerde üst düzey bir performans sunuyor.

Kamera

Çift ön kamerası ve geniş açı kamerası ile hem kusursuz çekimler yapabiliyorsunuz ayrıca kalabalık aileler için de kadraja sığmama gibi bir durumu ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Kalem

Ürün ile birlikte gelen S pen sayesinde, fotoğraf çekimlerinizde deklanşör görevi görmekle birlikte yapacağınız çizimlerde de işlerinizi kolaylaştıracak bir yapıya sahiptir.

Zırh Alüminyum Kasa

İnce ve şık tasarımına bir de dayanıklı olması adına Zırh alüminyum kasa eklenmiştir. Bu sayede düşmelere daha dayanıklı olacaktır.

Uzun Süreli Kullanım

11200 mAh batarya gücü ve 45 Watt süper hızlı şarj desteği sayesinde uzun süreli kullanımlarda sizleri yalnız bırakmayacaktır şarjının bittiği durumlarda ise hızlı şarj desteği ile şarjını doldurabileceksiniz.



Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam