Razer Kaira X PS5 Kablolu Kulaklık Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 16 izlenme

Yüklenme Tarihi: 05 Nisan 2023 - 13:40

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/razer-kaira-x-ps5-kablolu-kulaklik.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

Razer Kaira X PS5 Kablolu Kulaklık Detaylı İnceleme

Razer Kaira X ile PS5 ve PS4 oyun performansınızı en üst seviyeye taşıyacaksınız. Konfor odaklı tasarımıyla oynadığınız oyunlar sizin için bir keyfe dönüşecek. 50 mm Titanyum Sürücüleri ile Playstation 5 keyfini her ayrıntısıyla hissedeceksiniz.

Kulaklığın pasif gürültü engelleme özelliği sayesinde çevresel ses ve etkenlerden uzak, maksimum bir oyun performans deneyimi sizi bekliyor.

Flexible yapıya sahip mikrofonunu istediğiniz şekilde ayarlayıp kullanabilirsiniz. Ergonomik yapısı ve yumuşak Flowknit Viskoelastik süngerleri ile uzun saatler boyunca oyun deneyiminizi taçlandırıyor.
Reklam