Razer Leviathan V2 X Soundbar Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 17 izlenme

Yüklenme Tarihi: 22 Mayıs 2023 - 11:18

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/razer-leviathan-v2-x-soundbar.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile #teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Razer Leviathan V2 X #Soundbar

Razer #Leviathan V2 X ile daha önce hiç görülmemiş bir ses deneyimi ile sisteminizi aydınlatın. Cesur netlik ve yankılanan derinlik için iki tam aralıklı sürücü ve iki pasif radyatörle donatılmış olan #RazerLeviathanV2 X, tüm eğlencelerinizde sürükleyici bir ses deneyimi sunar.

Sadece 400 mm uzunluğundaki Leviathan V2 serimizdeki en kompakt soundbar, dağınıklıktan uzak bir masaüstü için monitörünüzün altına mükemmel bir şekilde sığar ve canlı, geniş bir #ses sahnesi sunar.

Tek bir USB Type - C kablosuyla çalışan Leviathan V2 X, 1 m'de 90Db ses çıkışıyla dinamik ses sunmak için gücü daha verimli bir şekilde çeker ve kolay bir kurulum için sorunsuz bağlantı sağlar.

Bilgisayarınız ve Razer #Audio uygulaması aracılığıyla kolayca eşleştirilen tercih ettiğiniz mobil cihazınız arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yaparken; düşük gecikmeli #bluetooth bağlantısıyla akıcı, net sesin keyfini çıkarın.

14 aydınlatma bölgesi, sayısız desen, dinamik oyun içi aydınlatma efektleri ile #oyun cihazları için dünyanın en büyük aydınlatma ekosistemi ile tam #RGB özelleştirme ve daha derin sürükleyicilik deneyimi yaşayın. RGB aydınlatmayı özelleştirmekten ses cihazları arasında geçiş yapmaya kadar, size daha fazla kontrol sağlamak için tasarlanmış yazılımla soundbar'ı eğlence ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde uyacak tarzda ayarlayın.
Reklam