This video is restricted in your country.

Real Madrid 4-1 Galatasaray (Geniş Özet)

nefer26medya - 28.505 izlenme

Yüklenme Tarihi: 28 Kasım 2013 - 00:15

Aslan istedi ama yapamadı!
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Galatasaray, İspanya'da Real Madrid'in konuğu oldu. Sarı kırmızılı takım sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrılarak ikinci tur şansını son maça bıraktı.
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda İspanyol devi Real Madrid ile karşı karşıya geldi.

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan mücadeleyi Real Madrid 4-1 kazanarak temsilcimiz Galatasaray'ın tur atlama adına önemli bir avantaj yakalamasını engelledi.

Mücadelede Galatasaray'ın tek golü 38. dakikada Umut Bulut'tan gelirken Real Madrid'in golleri 37. dakikada Bale, 51. dakikada Arbeloa, 63. dakikada Angel Di Maria ve 80. dakikada Isco'dan geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray, 4 puanda kaldı ve ikincilik koltuğunu Juventus'a kaptırdı.

MANCINI'NİN SÜRPRİZİ AMRABAT

Galatasaray'da ise teknik direktör Roberto Mancini, hafif sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Sneijder'i riske atmadı.

Forvette, Drogba'nın yanında Umut Bulut ve Amrabat ikilisine şans buldu.

RONALDO'NUN YERİNE DI MARIA

Ev sahibi Real Madrid'de, sakat olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun yerine Di Maria'ya görev verilirken, yedeğe alınan Benzema'nın yerine de Jese, ilk 11'de forma giydi.

Teknik direktör Carlo Ancelotti, forvette de ilk kez Di Maria, Bale ve Jese üçlüsünü denedi. Xabi Alonso'yu da yedek kulübesinde oturtan İtalyan teknik adam, sezonu kapatan oyuncu Khedira'nın yerine de ilk defa Casemiro'yu sahaya sürdü.

REAL MADRID BASKILI BAŞLADI

Karşılaşmaya ev sahibi Real Madrid, ev sahibi olmasının avantajını kullanarak başladı. Taraftar desteğini arkasına alan İspanyol ekibi, Galatasaray yarı sahasında topu tutarak pozisyon üretmeye çalıştı.

Galatasaray ise maça temkinli başladı. Drogba'ya ilk dakikalarda topu ulaştırmakta güçlük çeken Galatasaray, rakip yarı alanda top turmayı başaramayınca ilk 25 dakika sahasına gömülü oynamak zorunda kaldı.

KIRMIZI KART, RAMOS...

Mücadelede Galatasaray'ın yavaş yavaş kontra ataklar yakaladığı dakikalarda Real Madrid 10 kişi kalarak sarı kırmızılı takımı sevindirdi.

26. dakikada rakip savunma arkasına atılan uzun topta Umut, Ramos'tan sıyrıldı ve yerde kaldı. Ramos son adam olduğu için kırmızı kartını çıkardı.

BALE FRİKİKTEN ATTI

Mücadelede Real Madrid, 10 kişi kalmasının ardından oyuncu değişikliği yaparak ilk yarıyı eşitlikle kapatmayı hedefledi.

Galatasaray ise rakibinin kendi yarı sahasına çekilmesini fırsat bilerek bol pasla Real Madrid yarı sahasına yerleşmeye başladı ancak golü kalesinde gördü.

37. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Gareth Bale, barajın üzerinden geçirdiği topu kaleci Eray'ın bakışları arasında ağlarla buluşturdu.

'UMUT' DOLU GOL...

Galatasaray, kalesinde gördüğü golün şokunu çabuk atlatarak Real Madrid karşısında kısa sürede eşitliği yakalamasını bildi.

38. dakikada sağ kanatta topla buluşan Drogba'nın ceza alanına yerden pasına koşan Umut, topa plase vuruşunu yaptı ve sağ köşeden ağlarla buluşturdu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

TARTIŞMALI OFSAYT KARARI!

Maçın ikinci yarısına ilk yarının son 15 dakikasında olduğu gibi atak oynayarak başlayan Galatasaray, 49. dakikada ilginç bir pozisyon yaşadı.

Sol kanattan gelişen atakta Selçuk İnan'ın ara pasında Umut, savunma arkasına sarkıp topu ağlara gönderdi ama ofsayt bayrağı da kalktı. Bu pozisyon sarı kırmızılı taraftarlar tarafından yoğun eleştiri aldı.

ARBELOA ORADA VE...

Bu pozisyonun şokunu atlatamayan Galatasaray, Real Madrid savunmasınan ileriye sürpriz bir çıkış yapan ismin golüyle ikinci golü kalesinde gördü.

51. dakikada sol kanattan gelişen Real Madrid atağında Di Maria'nın ceza alanına ortasında Arbeloa, ceza alanı içinde boş durumda topa vurdu ve Eray'ın müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu.

BU KEZ DI MARIA

Kalesinde ikinci golü gördükten sonra Galatasaray takımında gözle görülür bir temposuzluk göze çarptı. İtalyan teknik Roberto Mancini, tam değişiklik yapacağı sırada Galatasaray üçüncü golü kalesinde gördü.

63. dakikada sağ kanattan gelişen Real Madrid atağında ceza alanına atılan yerden pasta topu alan Di Maria, topu kontrol edip düzgün bir vuruşka skoru 3-1'e getirdi.

SON SÖZÜ ISCO SÖYLEDİ!

Kalesinde üçüncü golü gören Galatasaray'ın direncinin iyice kırıldığı dakikalarda Real Madrid skoru 4-1'e getirdi.

80. dakikada Real Madrid'de Isco, ceza alanı ön bölümünde topla buluştu ve çalımlarla ceza alanına girip şutunu çekti ama top savunmadan döndü. Dönen topu yeniden kontrol eden Isco bir de Selçuk'a çalım atıp karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, mücadeleden 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.
Reklam