Realme 9i Akıllı Telefon Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 135 izlenme

Yüklenme Tarihi: 05 Mayıs 2023 - 10:49

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/realme-9i-4gb-128gb-akilli-telefon-prizma-mavisi.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son #teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Realme 9i Akıllı #Telefon

Son teknoloji Qualcomm #Snapdragon 680 işlemci 2,4 GHz'e kadar çalışma hızı sunan güçlü ARM Cortex-A73 ve Cortex A53 CPU ile gelişmiş bir 6nm işlemi kullanır ve telefona eşi benzeri görülmemiş bir performans sağlar. Amiral gemisi 6nm, 12nm ile karşılaştırıldığında Realme 9i'ye inanılmaz bir gücün yanı sıra düşük güç tüketimi sağlayan, milimetre kare başına ise 114 milyona kadar transistör yoğunluğuna sahip daha küçük ve daha gelişmiş bir işlemdir.

Realme'nin güçlü dinamik RAM genişletme teknolojisi, daha akıcı bir deneyim için 6 GB olan belleğin 5 GB daha genişletilerek toplamda 11 GB'a kadar çıkarılmasına olanak tanır.

#Realme9i, daha fazla dinleme keyfi için üstün ve gerçeğe en yakın sesi sağlayan yüksek çözünürlüklü sesi destekleyen gelişmiş çift stereo hoparlörlerle donatılmıştır.

#Realme8i ile karşılaştırıldığında, Realme 9i daha hızlı ve daha güvenli bir şarj sağlayan 6 daha yüksek şarj hızına, 33 W şarj gücüne ve 5 aşamalı güvenli şarj korumasına sahiptir.

5000 mAh yüksek kapasiteli #pil içinde muazzam bir güç barındırır. Bu sayede gün boyu #oyun oynama ve video oynatma sırasında size güç veren uzun süreli performansın keyfini çıkarabilirsiniz. Süper güç tasarrufu modunu etkinleştirin. Böylece gücün sadece %5'i bile 49,9 saate kadar uzatılmış bir bekleme süresi sunabilir.

Geniş 16,7 cm (6,6 inç) renkli ekran, 90 hz yenileme hızına sahiptir ve size akıcı, yüksek çözünürlüklü bir görsel deneyim sunar. Birden fazla sahnenin farklı kare hızı gereksinimlerini akıllıca karşılayan ve telefonun genel enerji verimliliğini artırmaya yardımcı olan 5 adet dinamik yenileme hızı seviyesi de mevcuttur.

Realme 9i'nin tasarımı, ışık ve prizmalar arasındaki etkileşimden esinlenmiştir. Işık altındayken dinamik bir gölge ve ışık efekti sunan üç boyutlu bir prizma dokusu oluşturmak için hassas bir şekilde hazırlanmış 3.000'e kadar çizgiden oluşmaktadır.

Sektör lideri 8 katmanlı optik kaplama işlemi, en üst düzeyde şeffaflık ve katman sağlar. Işık, çok katmanlı nano ölçekli filmden kırılır ve parlaklığı yüksek renk doygunluğu ile üst üste getirerek göz kamaştırıcı bir görsel efekt sunar.

Çeşitli selfie işlevleriyle birlikte gelen 16MP HD kamera ile donatılmış Realme 9i, her bir fotoğrafta çarpıcı selfieler elde etmenize yardımcı olur.
Reklam