Rehber: 4K Video Downloader ile kolay video indirme

Teknosa - 5.545 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Nisan 2014 - 12:07

Rehber: 4K Video Downloader ile kolay video indirme

Çoklu ortamın zirvesinde yaşıyoruz ve internetteki farklı sayfada içeriye gömülü video bulmak mümkün. Bu videoları tespit edip indirmek ise her web servisi için kolay değil. Bu işleri pratik hale getiren 4K Video Downloader hayatınızı kolaylaştıracak!

Gündelik hayatımızda gezdiğimiz web sayfalarındaki videoları bilgisayarımıza kaydedip üzerlerinde çalışmak veya belki de sevdiğimiz bir şarkıyı dinlemek için web tarayıcısını açık tutmamak isteyebiliyoruz. Bu işler için doğrudan videoyu indirme seçeneği sunan web hizmeti sayısı az ve tarayıcı eklentileri her zaman istediğimiz gibi çalışmıyor.

4K Video Downloader ismini YouTube ve benzeri servislerin sunduğu 4K HD videoları indirebilme yeteneğinden alıyor. Pratik bir yazılım olan 4K Video Downloader sisteme kurulduktan sonra üzerindeki pencereye videoyu barındıran sitenin adresini kopyalayıp yapıştırdığınızda devreye giriyor. İndirme işlemi sırasında tarayıcınıza ihtiyacı da bulunmuyor; adresi vermeniz yeterli.

Bir kere adresi verdiğinizde sayfayı gezerek içindeki videoları size listeleyen yazılımın penceresinden istediğiniz çözünürlüğü seçerek videoyu indirmeye başlayabiliyorsunuz. İndirme işleminin kaç parçayla yapılacağı veya ücretli sürümde bulunan altyazı indirme ayarlarını yapabileceğiniz ufak bir ayar penceresi de yazılımda bulunuyor. Videomuzda bu basit programın ayarlarını ve nasıl çalıştığını anlatıyoruz.
Reklam