Rocky II Final Sahnesi - Yo Edriyın

Alkışlarla Yaşıyorum - 1.064 izlenme

Yüklenme Tarihi: 14 Mayıs 2015 - 16:04

Muhteşem saga Rocky'nin ikinci filminin final sahnesini sitede göremeyince dayanamadım, açıklama kısmına bir destan yazıp paylaşmak istedim.

Yokluktan yetişme Rocky'miz şampiyonluğun kitabını yazmış muhteşem Apollo'yla rövanş maçında. Karşılığında 3-5 vursa da Rocky gene dayağın kralını yemiş, yüzü gözü kan içinde kalmıştır. Pekmezi akmasına rağmen Rocky 15. raunda kadar dayanır. Ama Rocky bu durur mu sonradan coşup karşılık verir. Bi Rocky vurur, bi Apollo.. İkisi de hayvan gibi dayak yediği için ayakta zor dururlar. Rocky son bi allah ne verdiyse girişir ve son yumruğu da kor ve Apollo'yla beraber o da yığılır. İkisi de kalkamaz. Hakem geri sayıma başlar. Apollo'nun ünvan koruma maçı olduğu için ikisi de kalkamazsa maçın sonucu Apollo'nun lehine olacaktır. Yedi.. İkisi de kalmaya çalışmaktadır. Sekiz.. Apollo kalkar gibi yapar. Dokuz.. Apollo dayanamaz ve kendini koyverir, yere yığılır! Tam hakem on diye sayar vee.. Rocky kalkar! Tüyleri diken diken eden harika müzikle maçı kazanır. Ve işte tam o sırada benim gözüme bir şey kaçtı inanır mısınız? 3. filmin başında her filmde olduğu gibi önceki filmin özetini geçerken de aynı sahnede, aynı muhteşem müzikte, tam olarak aynı saniyede gene gözüme bir şey kaçtı var ya inanmazsınız.

İşte her seferinde rastlantı sonucu gözüme bir şey kaçtığı için gözlerimin yaşardığı şarkı: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/26254/rocky-overture
bu da diğer mükemmel Rocky soundtrack'i: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/1028/rocky-film-muzigi-gonna-fly-now
bu da bu karşılaşmadan önceki Rocky'nin efsane idmanı: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/47339/rocky2-efsane-idman
Reklam