Ruhi Su Öleli 25 Sene Oldu Diyorlar?

Alkışlarla Yaşıyorum - 218 izlenme

Yüklenme Tarihi: 18 Şubat 2015 - 14:09

Emrah da yıllar önce ''Marilyn Monroe mu? Çok severim kısmetse tanışmak isterim'' demişti. Komik olan oydu. Burada ise durum trajikomik bile değil, direk trajik. Ruhi Su'yu sen, ben, bizler tanımayabiliriz, önemli değil. Çünkü biz sağda solda aydınlık yapmıyoruz, kadın hakları höhoro diye ortalıkda gezmiyoruz, yüksek IQ(!?) muzla isim yapmıyoruz, yüksek düzey tartışma programlarında memleket sorunlarına çözüm(?!) bulmuyoruz. Ben şahsen ''Kosecki Soruyor'' diye bir program yapmıyorum mesela(Bkz: Hülya Avşar Soruyor)

Şimdi ''olabilir, unutmuştur'' falan demeyin olur mu. Benim rumuzum Kosecki'yse Hülya Avşar da Ruhi Su'yu tanımıyor kardeşim; 2x2=4.
Benim derdim şu ki; Çok çalışmak yetmemeli. Büyük insan olmak için hırslı olmak, çok çalışmak yetmemeli. Ama bu ülkede büyük insan olmak için biraz fedakar ve hırslı olmak yeterli. Umarım anlıyorsunuzdur. Her zaman olduğu gibi anlatmak istediğimi anlatamadım. Gidip bir karakola kendimi şikayet edesim var. İstemem eksik olsun diye bağırasım var. Temiz bir dayak yemek istiyorum. Mazlumu getirin bana...
Reklam