Şahin Kendirci Yetenek Sizsiniz Türkiye’de Sesiyle Ağlattı

nefer26medya - 384.827 izlenme

Yüklenme Tarihi: 14 Ekim 2013 - 11:25

Yetenek Sizsiniz Türkiye’de Şahin Kendirci Harikulade Performansı Gözleri Doldurdu Sosyal Medyayı Böyle Salladı Geçti!
Star Tv’de yayınlanan reytingleri kapan Yetenek Sizsiniz Türkiye 13 Ekim 2013 yeni bölümüyle hayranlarıyla buluştu.Yetenek Sizsiniz Türkiye’de bu akşam Şahin Kendirci fırtınası esti. Küçük yaşına rağmensöylediği İbrahim Tatlıses şarkısı ile hem salonda bulunanları hem de TV başında Yetenek Sizsiniz Türkiye’yi izleyenleri kendisine hayran bıraktı.Şahin Kendirci şimdiden Yetenek Sizsiniz Türkiye sayesinde sanal alemde fenomen olmaya aday.
tar Tv’de yayınlanan reytingleri kapan Yetenek Sizsiniz Türkiye 13 Ekim 2013 yeni bölümüyle hayranlarıyla buluştu.Yetenek Sizsiniz Türkiye’de bu akşam Şahin Kendirci fırtınası esti. Küçük yaşına rağmensöylediği İbrahim Tatlıses şarkısı ile hem salonda bulunanları hem de TV başında Yetenek Sizsiniz Türkiye’yi izleyenleri kendisine hayran bıraktı.Şahin Kendirci şimdiden Yetenek Sizsiniz Türkiye sayesinde sanal alemde fenomen olmaya aday.


Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin küçük yarışmacısı Şahin Kendirci ’Zoruna mı gitti gardaş’ ’Mutlu ol yeter’ türküleriyle dinleyenleri ve jüriyi etkiledi.
Eser Yenenler "Sanki ağlamamışsında doğarken, ’siz sevenlerime hoşgeldiniz’ demişsin gibisin" dedi

Yetenek Sizsiniz Türkiye’de bu akşam Şahin Kendirci fırtınası esti. Küçük yaşına rağmen söylediği İbrahim Tatlıses şarkısı ile hem salonda bulunanları hem de TV başında Yetenek Sizsiniz Türkiye’yi izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Şahin Kendirci’nin söylediği şarkı sonrası salon coşarken Hülya Avşar başta olmak üzere Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisi Şahin Kendirci’nin performansını büyük bir beğeni ilşe izledi.
Reklam