Samsung Galaxy A54 Akıllı Telefon Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 33 izlenme

Yüklenme Tarihi: 11 Nisan 2023 - 18:24

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-a54-8-256-gb-akilli-telefon-yesil.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

Birinci sınıf cam yüzeyi, sade kamera düzeni ve enerji veren renk seçenekleriyle Galaxy A54 5G, kusursuz ve zarif bir çerçevede Acayip İyi kimliğini taşıyor.

VDIS ve daha geniş Optik Görüntü Sabitleyici (OIS) açısı ile Galaxy A54 5G, otomatik yeniden çerçeveleme ve otomatik odaklanma özellikleri sayesinde yüksek kaliteli videoları kolayca çekmenize yardımcı olur.

Siz sadece çekim yapın. Galaxy A54 5G, gelişmiş görüntü sensörüyle canlı fotoğrafları yakalar. Hava karardığında kameranız otomatik olarak gece moduna geçer. 32 MP ön kamera ile selfie’lerinizi daha yüksek çözünürlükte çekin. Canlı renkler ve net odaklanma ile yüksek çözünürlüklü fotoğrafları keşfedin.

Fotoğraf Kusursuzlaştırma ile çekimlerinizi mükemmel hale getirin. Sezgisel olarak kolayca kullanılabilen yapay zeka destekli bir araçla fotoğraflarınızın çözünürlüğü artarken bulanıklıklar ve kumlanmalar azalsın.

Mükemmel çekim için beklemenize gerek yok. Fotoğrafınızı hemen çekin ve istenmeyen nesneler, gölgeler ve yansımalar gibi fazlalıkları Nesne Silici ile düzenleyin.

İzlediğiniz içeriğe aşık olacaksınız. 6.4 inç FHD Super Amoled Infinitiy-O ekran, harika dış mekan görünürlüğü ve 120 Hz’e varan yenileme hızı sayesinde akıcı ekran geçişleri ve canlı bir görüntü sunar.

En yüksek performansta potansiyelinize ulaşın. Güçlü sekiz çekirdekli işlemci, yüksek performans ve kapasite ile yepyeni fırsatların kapılarını açıyor. 128 GB/256 GB dahili hafızanın yanı sıra 1 TB’a kadar MicroSD kartı desteği ile tüm değerli anlarınızı saklamak için her zaman yeriniz olur.

Galaxy A54 5G’nin gelişmiş dokunsal özellikleri, deneyiminizi adeta bir hikayeye dönüştüren titreşimlerle zenginleştirir. IP67 su ve toza dayanıklılık derecesi hem sığ sularda hem de tozlu yollarda dayanıklılığıyla sizi yarı yolda bırakmaz.

Galaxy A54 5G’nin Dolby Atmos ile zenginleştirilmiş stereo hoparlörleri, eksiksiz ve zengin bir ses deneyimi ile çevrenizi sarar ve size de keyifli kullanımın tadını çıkarmak kalır.
Reklam