â–¼

Samsung Galaxy S23 Akıllı Telefon Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 12 izlenme

Yüklenme Tarihi: 14 Mart 2023 - 11:01

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s23-256-gb-akilli-telefon-yesil.html

Galaxy Yeniden DoÄŸdu

Daha sıra dışı bir tasarıma geçiş yapın. Doğadan ilham alan yepyeni renkler, doğal boyalara dönüştürüldü ve parlak metal çerçeveye aktarıldı.

Dünyanızı değiştirecek telefonu kutusundan çıkarın. Geri dönüştürülmüş cam ve PET film ile üretilen ve doğal boyalarla renklendirilen telefonlardan her biri, geri dönüştürülmüş kağıt ve kağıt bazlı koruyucu filmden yapılmış bir kutuya yerleştirilmiştir.

Gece gündüz fark etmeksizin her zaman net fotoğraflar için yüksek çözünürlüklü sensör ve akıllı, ışığı emen piksellerle donatılmış Pro Sınıfı Kamera ile yola çıkın.

Herkesin arzu ettiği olağanüstü gece çekimleriyle dolu bir galeriye hazır olun. Nightography’nin gelişmiş Yapay Zekası ayrıntıları net tutar, böylece düşük ışıkta fotoğraf ve videolar gün batımından şafağa kadar parlak ve renkli olur.

Ön Kameranın Dual Pixel teknolojisi, düşük ışıkta bile hızlı ve hassas bir şekilde odaklanır. Nesne tabanlı Yapay Zeka, selfie’ler için gerçek hayattaki renklere rakip olacak özgün renkler sunar.

Karanlıkta sadece fotoğraf değil, çok net gece videoları da çekebilirsiniz. Artık Ön Kamera bile güneş battıktan sonra sizin ve arkadaşlarınızın fotoğraflarını net bir şekilde çekebilecek donanıma sahip.

Güçlü bir çiple birlikte çalışan 50 MP Geniş Açılı Kamera, karelerin her birinden küçük parçalar alarak bunları hızla birleştirir ve tek bir yüksek çözünürlüklü fotoğrafa dönüştürür. Detail Enhancer teknolojisini etkinleştirdiğinizde kalite o kadar net olur ki, daha fazla ayrıntı için sürekli yakınlaştırmak istersiniz.

Hikayede kalmasın diyeceğiniz fotoğraflar çekmenin bir sınırı yok. Parlak ve ayrıntılı çekimler sunan yüksek çözünürlüklü RAW formatında görüntü almak için Expert RAW’u açın. Ardından, kamera takımyıldızları ve gezegenleri nefes kesici netlikte yakalamak için ışığı içine alırken yıldızlara bakın.

Karanlık, bulanık görüntüleri ve hatta çocukluk fotoğraflarını veya çevrimiçi olarak topladığınız resimleri iyileştirmek için galeriye gidin. Artık döngülerinizin yepyeni görünmesini sağlamak için bulanık GIF’leri yenileyebilir, kumlanmayı azaltabilir ve netliği artırabilirsiniz.

Durmak bir seçenek olmadığında, bu devrim niteliğindeki çip, telefonunuzu en destansı günlerde sizi başarıya ulaştıracak uzatılmış pil ömrüyle daha iyi oyun ve video akışı sunacak şekilde güçlendirir. Uzun ömürlü ve hızlı şarj olan pil ile oyun oynayın ve en sevdiğiniz programları art arda izleyin.

Her türlü ışıkta optimum renk ve parlaklık sağlayan uyarlanabilir dış mekan görünürlüğü ile istediğiniz yerde oyun oynayın veya video izleyin. Uyarlanabilir 120 Hz kaydırmayı akıcı hale getirir, Göz Rahatlığı Kalkanı ise karanlıkta izlerken bile gözlerinizin yorulmasını engeller.

Sadece basit bir Wi-Fi transferi veya Samsung Hesabınızda hızlı oturum açma ile her şey hazır. Uygulamalarınızı, fotoğraflarınızı, mesajlarınızı ve daha fazlasını herhangi bir işletim sisteminden yeni telefonunuza daha az adımla taşıyın.

Fikirler havada uçuşuyorsa 2’si 1 arada deneyim için telefonunuzu ve bilgisayarınızı bir araya getirin. Farenizi, klavyenizi veya dokunmatik yüzeyinizi değiştirmeden, şimdiye kadarki en verimli ekran süreniz için her iki cihazda da sürükleyip bırakabilir, kopyalayıp yapıştırabilir ve yazabilirsiniz.

Telefonunuzu kendi tarzınıza göre ayarlamak artık her zamankinden daha kolay. One UI, kilit ekranları ve temalardan widget’lara ve bildirimlere kadar neredeyse her ayrıntıyı tarzınıza göre seçmenizi mümkün kılarak özelleştirmeyi en üst düzeye çıkarır.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam