Samsung QE 65LS03B 65" 4K UHD Frame Televizyon Detaylı İnceleme!

Vatan Bilgisayar - 30 izlenme

Yüklenme Tarihi: 19 Ocak 2023 - 18:05

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-65ls03b-65inc-163-cm-4k-uhd-smart-frame-qled-tv-dahili-uydu-alici.html

Mat Ekran

Ekranda net bir şekilde görünen resmin keyfini yaşayabilir ve sanat eserlerinin dokusunu olması gerektiği gibi hissedebilirsiniz. Sanat eserlerinin ve televizyonun keyfini olması gerektiği gibi yaşayın.

Modern Frame Tasarımı

Evinizin dekorasyonuna bambaşka bir hava katarak uyum sağlayan şık ve modern bir tasarım

Kişiselleştirilebilir Çerçeve

The Frame oldukça çeşitli kişiselleştirilebilir mıknatıslı çerçeveler sunar, böylece kolayca seçim yapabilir veya mekanınıza en uygun sevdiğiniz renklerle değiştirebilirsiniz.

Sanat Modu

Televizyon izlemediğiniz zamanlarda The Frame’i bir sanat eserine dönüştürebilirsiniz. The Frame’de güzel sanat eserlerini izlemeyi çok seveceksiniz.

Yüksekliği Ayarlanabilir Ayak

The Frame’i dilediğiniz yükseklikte ayarlayın; Soundbar ve çevresindeki cihazlar için yer yaratmak istiyorsanız televizyonunuzu yükseltin.

Quantum Dot ile 0 Renk Hacmi

Quantum Dot teknolojisi her güzel renk tonunu 0 Renk Hacminde göstererek tüm parlaklık seviyelerinde gerçekçi bir görüntü sağlar.

Quantum İşlemci 4K

Quantum İşlemci 4K mükemmel performans, akıllı görüntü, ses optimizasyonu ve çok daha fazla özellik sunarak her alanda sizi nefes kesen gerçek bir izleme deneyimine sürükler.



Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam