SAMSUNG UE 65" 4K UHD Smart TV Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 50 izlenme

Yüklenme Tarihi: 23 Ocak 2023 - 18:05

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-65bu8500-65inc-163-cm-4k-uhd-smart-tv-uydu-alicili.html

Gelişmiş fosfor teknolojisi ile bambaşka bir UHD seviyesi. Bir milyar renk tonuyla kendinizi ekrandaki görüntüye kaptırın. Dinamik Kristal Renk, her detayı görebilmeniz için gerçekçi renk karışımları sunar.

Televizyonunuzun akıllara durgunluk veren ince profili, duvarınızla kesintisiz bir şekilde bütünleşerek daha önce hiç karşılaşmadığınız bir tasarım deneyim sunar.

Renklerin her tonunu tam istendiği gibi hissedin. Güçlü 4K yükseltme ile en sevdiğiniz içerikleri 4K çözünürlük ile izleyin.

Samsung’un yeni Smart Hub uygulaması, içerikleri derlemenizi ve keşfetmenizi kolaylaştıran özellikleri ön planda ve merkezde tutar; böylece aramakla vakit kaybetmeden sinema filmi, dizi ve diğer içeriklerin keyfini çıkarabilirsiniz.,

Kontrast Artırıcı her resmin daha doğal ve inanılmaz derecede ayrıntılı görünmesini sağlar. Bu yenilikçi resim teknolojisi her resmin bölgelerini analiz eder ve kontrastı dinamik olarak ayarlar, böylece derinlik ve renk hissini arttırır.

Yüksek Dinamik Aralık özelliği, en karanlık sahnelerde bile oldukça geniş bir renk spektrumunun ve görsel ayrıntıların keyfini çıkarabilmeniz için TV’nizin ışık aralığını artırır.


Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz.

YouTube Kanalımız: https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam