Sarışın Niloya Çizgi Filmi bebeği Niloya'yı oyun parkında kuma gömdü Niloya WaterGarden su parkında

Cengiz TAŞTAN - 533 izlenme

Yüklenme Tarihi: 25 Ocak 2017 - 19:51

Abone olmak için tıklayın: https://goo.gl/OzCiV5
HanimisH TV'ye gitmek için tıklayın: https://goo.gl/9QE4W7
Harika Kanatlar Jett ve Dizzy Sürpriz Yumurta: https://goo.gl/RXB1To

Hikaye: Watergarden yeme içme ve eğlence merkezinin oyun parkında Peluş, Niloya, Heidi, Caillou hep birlikte oyun oynuyorlar. Peluş, Niloya ve Caillou peluş oyuncak bebekleri yeni açılan watergarden alışveriş merkezinde su, alev ve lazer gösterisi izliyorlar. Alevlerin suyla buluşması, suyun müzikle dansı nefes kesici bir gösteri oluyor.

Heidi, Niloya, Peluş, Caillou, Heidi, Bart Simpsons, Sarışın Niloya, Pisi, Maşa oyuncaklarımızı hep birlikte oyun parkına götürdük, Watergarden yeme içme ve eğlence merkezinde su gösterisi izlediler. Peluş watergarden AVM'de. Niloya Watergarden Alışveriş merkezinde. Bart Simpsons peluş oyuncağı yaramaz emzikli sarışın Niloya ile iş birliği yapıp Niloya bebeği kuma gömmeye başladılar. Niloya'yı Bart ile birlikte kuma gömen sarışın Niloya hem suçlu hem güçlüdürler. Ne varki Niloya'nın boğazına kadar kuma gömüldüğünü gören hemen durumu Peluş ve Caillou arkadaşlarına bildirir. Peluş ve Caillou da bir koşu Niloya'yı sarışın Niloya ve Bart Simspons'ın gazabından kurtarır. Birlikte ağaçtan şekillendirilen ağaç fil ve ağaç zürafa'ya bakarlar ve keyifle watergarden su gösterisini izlerler. Watergarden su ve alev dansını Caillou, Peluş ve Niloya çok beğenirler. Heidi ilk başta Sarışın Niloya'nın kum havuzunda oynarken kuma gömülmesine mani olmaya çalıştıysa da başarılı olamaz.

Watergarden nerede? Watergarden avm nerde? Watergarden alışveriş merkezine nasıl gidilir? Watergarden mall lokasyonu? Watergarden'e nasıl gidilir?

Watergarden alışveriş merkezi Batı Ataşehir Barbaros mahallesindeki Ataşehir Belediyesi ile Varyap Meridian Sitesi arasındadır. Ataşehir Halkbank'ın komuşu konumunda olan Watergarden'a gitmek için arkanız Ataşehir McDonald's yanındaki 3M Migrosa dönük Atabloklarını geçin, Mimar Sinan camisini, Uphill towers'ı, Emniyet müdürlüğü ve Kentplus sitesini de geçtikten sonra Batı Ataşehir'deki Ataşehir belediyesinin yanına varacaksınız. Watergarden alışveriş merkezi hemen Ataşehir Belediyesi yanında yer almaktadır. E5'ten gelenler için de Optimum Alışveriş merkezi yanından Yeni Sahra'ya çıkıp Palladium alışveriş merkezini ve Ülker Sports Arena'yı geçtikten sonra sola dönün dümdüz ilerlediğinizde watergarden eğlence merkezi karşınıza çıkacak.


Videomuzu beğendiyseniz abone olmayı unutmayın ve yeni bölümlerimizi kaçırmayın :)

Toys and Fun kanalından sevgilerle.
Toys and Fun
Reklam