Şehit Babasının Mesajı

Alkışlarla Yaşıyorum - 343 izlenme

Yüklenme Tarihi: 02 Mart 2015 - 16:23

Dün Yine 3 Mehmet'i Şehit Verdik !

Yüksekova-Şemdinli karayolundaki Harunan Karakolu'nda görevli bir uzman jandarma çavuş ve iki jandarma er, Cengiz Topel Caddesi'nde yürürken terör örgütü mensubu 3 teröristin silahlı saldırısına uğradı.

çok değil 2 3 hafta bile olmadı 40 a yakın vatandaşımızı öldürmüştü yine teröristler

kanallarda, haber sitelerde güvenlik görevlisi diye bahsedildi, bu vatan için ölenlerden. sonrasında tepki karşısında düzeltildi


fazla değil 1 gün sürücek yarın akşam bu konuyla alakalı tvde haber bile görmüceksiniz. 3 mehmet sadece başımızda adamların yüzünden ölmüş olucak..

Genelkurmay: Şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz."

Başbakan:3 kahraman kendilerini takip eden alçaklarca şehit edildi. Türkiye'yi kargaşaya sürükleyen çevrelerin planına açık bir örnek. Talimatları verdim bu alçaklar yaptıklarının hesabını verecek.

Cumhurbaşkanı:Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e başsağlığı telgrafı gönderdi.

içişleri bakanı:Milletmizin başı sağolsun. O kişlerin yakanlanması için gereken yapılıyor. 2 kişi yapan ve şu anda yakalanmaları için ciddi biçimde çalışıyoruz”

Kemal Kılıçdaroğlu:3 güvenlik görevlimizin, askerimizin şehit olduğunu öğrendik. Son derece üzüntülüyüm. Böyle bir tablo Türkiye’ye yakışmıyor. Umarım bunlar son olur ve Türkiye bu tür acılar bir daha karşılaşmaz.
Reklam