Selçuk İnan Tarzı Üst Düzey Savunma Anlayışı - #Xelçuk 8

Alkışlarla Yaşıyorum - 730 izlenme

Yüklenme Tarihi: 18 Şubat 2015 - 18:11

Maç başı ücretler ile birlikte yılda 10 trilyondan fazla para kazanan bir Xavi-İniesta karışımı Türk futbolcu savunma anlayışıdır. Takım savunmada iken rakip oyuncunun önünde durmak yerine arkasında dursan o adamın nereye kaçacağını daha evvelden kestirebilirsin Xelçuk efendi. Bunu profesyonel bir oyuncu olarak senin bilmen gerekir. Halısahalarda bile bu böyledir, değişmez kuraldır.

Yuhalama, o Galatasaray futbolcusu, ıslıklama takım kötü etkileniyor, istifaya çağırma Prandelli çok üzülüyor. Haftalardır bu şekilde uyutulan bir Galatasaray camiası, en suçsuz taraftar iken bütün suçun taraftara yıkıldığı bir başarısızlık öyküsü.

Bu kadroyu da Prandelli denen çakma hocanın çıkardığına inanmıyorum. Kesinlikle Abdürrahim Albayrak denen taraftar- yöneticinin parmağı vardır. Ne de olsa Sneijder'i sevmeyip, Burak ve Selçuk'a evlat muamelesi yapan kendisi... Çok iyi bir taraftar olabilirsin, her mağlubiyet sonucu ağlayabilirsin ama yöneticilik apayrı bir olaydır Abdürrahim efendi. Prandeli'ni, Xelcuk'unu, Burak'ını, duygusallığını da al git bu kulüpten artık!

Şahıslar gelir geçer baki kalacak Galatasaray Kulübüdür!
Reklam