Sen Allah'ın Bir Lütfusun - 2. Bölüm

Alkışlarla Yaşıyorum - 1.875 izlenme

Yüklenme Tarihi: 16 Eylül 2015 - 05:42

İki yıllık bir aranın ardından 1998 yılında 'Sen Allahın Bir Lütfusun' adlı albümü müzik marketlerdeki yerini alır. Albüm, Selçuk Tekay´ın yanında Kerem Ökten´in yönetmenliği ve aranjörlüğünde gerçekleşir. Albümle aynı adı taşıyan Serdar Ortaç imzalı parça, Sen Allahın Bir Lütfusun, başta 1998 yılının ödüllerini verildiği 5. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde TSM En İyi Kadın sanatçı ödülünü Ebru Gündeş'e 4. ve son kez kazandırmakla beraber, yine aynı ödül töreninde yılın en iyi şarkısı ödülüne aday gösterilir. 'Sen Allahın Bir Lütfusun' albümünde on iki şarkı yer alır.


Ebru Gündeş'in 1998 Eylül'ünde çekimlerine başlanıp 5 bölüm stoklandıktan sonra TV'deki ekonomik kriz nedeniyle yayını Mart 1999'a ertelenen ve Haziran sonunda yayınlanan 15. bölümüyle final yapan dizisi


1998 TV krizi neydi: Reklam verenler kanallara pahalı diye reklam vermek istemeyince kanallar da reklamsız dizi yayınlamak yerine dizi yayınlarını durdurmuştu. O dönem bütün TV kanallarını etkileyen ekonomik kriz nedeniyle ücretlerini düşürmek istemeyen dizilerden bölüm başına 130 milyar maliyeti olan diziler yayından kaldırılmış. Krizden sonra kimisi yayına dönmüş kimisi sona ermiştir(alıntıdır)
Reklam