Seninle Gezen Güç ; Casper Excalibur G900

Vatan Bilgisayar - 10 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Eylül 2022 - 21:46

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-11-nesil-core-i7-11600h-16gb-1tb-ssd-15-6inc-rtx3060-6gb-w11.html


Tasarım

Gri renkli alüminyum kasası sayesinde şık bir görüntü yakalanmıştır. Bu sayede hem dayanıklılık hem de şık bir görünüm kullanıcılara sunulmuş. Ayrıca alt kısmında ve kapağın arkasında bulunan bakır renkli şerit detayları ile de kullanıcıların dikkatini performansı kadar görünüşü ile de çekmeyi başarmıştır.



Kusursuz Ekran Deneyimi

15.6" boyutundaki ekranı ve 144 HZ ekran yenileme hızı ile de özellikle oyunlarda rakiplerinizden daha önce görecek ve tepki verebileceksiniz. Akıcı ve net ekran deneyiminin tadını çıkarabileceksiniz. Özellikle oyunlarda tepkilerinizin direkt ekranınıza yansıması rekabet açısından çok önemlidir Casper Excalibur G900 Bu alanda da sizleri yalnız bırakmıyor 3 Ms tepkime süresi ile tepkilerinizi anlık olarak yansıtmakta ve performansınıza destek olmaktadır.



Performans

Intel Core i7 11600H turbo boost ile 4.6 Ghz hızlara ulaşabilen 6 çekirdekli işlemcisi , 16 GB Ram desteği, 1 TB SSD'si ve Nvidia RTX 3060 6GB Ekran kartı ile tüm beklentilerinizi karşılayacak harika bir dizilime sahiptir. Oyunlarınızı , yüksek donanım gerektiren programlarınızı rahatlıkla çalıştırabilecek ve kullanabileceksiniz.



RGB Klavye

Tamamen kişiselleştirilebilir RGB tuşları sayesinde tuşları dilediğiniz şekilde renkli dizayn edebilecek ve kusursuz görüntünün tadını çıkarabileceksiniz.



Termal Soğutma Teknolojisi

Casper Excalibur içerisinde bulunan Akıllı turbo termal soğutma teknolojisi sayesinde işlemci ve ekran kartı ayrı ayrı soğutmaktadır böylelikle oyunlarda veya kullanacağınız programlarda cihazınızın ısısının yüksek seviyelere çıkmasını önleyecektir.



Dilediğiniz Yere Taşıyın

2.1 Kg. ağırlığı sayesinde istediğiniz zaman, istediğiniz yere taşıyabileceksiniz ve oyunun tadını çıkarabileceksiniz.





Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam