Sennheiser Momentum 4 Wireless Kulaklık Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 8 izlenme

Yüklenme Tarihi: 21 Mart 2023 - 09:55

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/sennheiser-momentum-4-wireless-kulak-ustu-bluetooth-kulaklik-siyah.html

Odyofillerden ilham alan, müthiş dinamikler, netlik ve müzikalite sunan 42 mm dönüştürücü sistemimizle en sevdiğiniz müziğin keyfini daha önce hiç olmadığı gibi çıkarın. Sesi kendinize göre özelleştirebileceğiniz yerleşik ekolayzır, ön ayarlar, ses modları ve ses kişiselleştirme özelliğini kullanarak sesi mükemmel hale getirin.

Yeni nesil Adaptif Gürültü Engelleme özelliği, ortam gürültüsüne otomatik olarak uyum sağlar, böylece gürültülü ortamlarda bile odağınızı koruyabilir ve her ayrıntıyı duyabilirsiniz. Dışarıda bir anons veya çevrenizden bir soru mu duymanız gerekiyor? Kulaklığınızı çıkarmadan dışarıdaki sesleri duymak için tek dokunuşla Şeffaflık Modunu etkinleştirin.

Momentum 4'ün hafif tasarımı, olağanüstü ve uzun süreli kullanım rahatlığı sağlamak için dolgulu bir kafa bandına ve derin, yumuşak ve yastıklı kulaklık pedlerine sahiptir. Düşük sürtünmeli menteşe mekanizması, başınıza fazla baskı uygulamadan size mükemmel bir uyum sağlamak için kolayca ayarlanır.

60 saate kadar kullanım süresi ve sadece 10 dakikada 6 saate kadar dinleme sağlayan hızlı şarj özelliğiyle dünyanın dört bir yanını gezerken kesintisiz müziğin keyfini çıkartın.

Akıllı Duraklatma, kulaklık çıkarıldığında çalmayı durdurur ve tekrar kulağa takıldığında otomatik olarak kaldığı yerden devam eder, böylece hiçbir ritmi kaçırmazsınız. Otomatik Açma/Kapama özelliği sayesinde de kulaklığı kaldırdığınızda hızlıca açılır ve kulaklığı kullanmadığınızda enerji tasarrufu sağlamak için kapanır.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam