Seri Katil Ted Bundy'nin Son Sözleri

Alkışlarla Yaşıyorum - 10.189 izlenme

Yüklenme Tarihi: 10 Ağustos 2016 - 15:40

Ted Bundy, seri katil olarak tanımlanan ilk kişi diye bilinmektedir. Belirli zaman aralıklarıyla, belli bir amaca hizmet eden veya işleniş biçimi her defasında benzerlik gösteren(yalnızca boğmak gibi), benzer kurbanları olan cinayetler işleyen kişiye seri katil denir. Ted Bundy, kesinlikle bir seri katildir.

Ted Bundy kurbanlarının ölü bedenlerine tecavüz etmesiyle ve bu ölü bedenlerde kesme, parçalara ayırma gibi şiddet eylemleri uygulamasıyla meşhurdur. Elliden fazla kadına bunu uyguladığı sanılmaktadır. Ted Bundy'nin ilgi çekici tarafı şüphelisi olduğu cinayetler ortadayken bile dış görünüşünden ve hitabetinden etkilenerek onunla görüşmek isteyen kadınların olmasıdır. Cinayetlerinde de kadınları dış görünüş ve güçlü hitabet ile aldattığı bilinmektedir.

Ted Bundy'nin güçlü hitabeti sizi asla başka şekilde etkilemesin. Bu videoyu paylaşma sebebim, seri katil tanımına gerçek anlamda uyan Ted Bundy'nin krimonoloji için ikonik bir karakter olması münasebetiyle ilgi çekici hale gelmesidir. Yoksa bugün tepki gösterdiğimiz ve iğrendiğimiz katillerden hiçbir farkı yoktur. Onu ve yitik hayatını en iyi özetleyen sözler idamına hükmeden ve onun bir süre hukuk fakültesinde eğitim almasına rağmen katil olmayı seçmesine içerleyen Yargıç Edward Cowart'tan gelmiştir:

''İdamınıza karar verilmiştir, ölene kadar vücudunuza mevcut sistemle elektrik verilecektir. Genç adam, kendinize iyi bakın. Bunu samimi olarak söylüyorum, kendinize iyi bakın. Şu anda yaşadığımız gibi, bu mahkeme salonunda insanlığın tamamiyle heba edildiğine tanık olmak bu salondakiler için trajedidir. Zeki, genç bir adamsınız. İyi bir avukat olabilirdiniz, arkamda çalıştığınızı görmek beni mutlu ederdi, fakat ortak, yanlış yoldan gittiniz. Kendinize iyi bakın. Size karşı düşmanlık beslemiyorum, bunu bilmenizi isterim. Kendinize iyi bakın''
Reklam