seyyar borvek-seyyar borwerk -seyyar bara - seyyar torna

seyyartorna - 1.453 izlenme

Yüklenme Tarihi: 12 Mayıs 2015 - 16:08

% 100 TÜRK MALI
HKMGRUP MAKİNA Formu bozulan deliklerin onarımı için portatif delik işleme (seyyar bara) makinalarının satışını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirmektedir.
Bu makinalar, Deforme olmuş yada işlenmesi gereken her tür delik, yatak, kovan , rulman yatakları, iş makineleri mil yatakları, bom yatakları, vinç mil yatakları, aleminyum enjeksiyon kalıp burç yatakları daha sayamadığımız işlenmesi gereken tüm delikler seyyar borvek makinalarımızla profesyonel nitelikte en ince detay atlamadan hedef sıfır hata zihniyetiyle bulunduğunuz yere gelerek hizmet vermekteyiz.Sizlere gerek zamandan gerekse ekonomik yönden büyük ölçüde tasarruf sunmaktayız. Aşınan tüm deliklerin yerinde onarımı için kullanılmaktadır. Özellikle, şantiye ortamında arızalanan bir iş makinasının onarımı için, işlenecek parçanın sökülmesi, en yakın atölyeye sevk edilmesi, burada deliğin işlenip, el ile kaynak dolgusu yapılması, tekrar şantiyeye gönderilip montajının yapılması, hem çok uzun zaman almakta, hem de çok maliyetli olmaktadır.
Vereceğimiz torç kaynak makinasına bağlanarak delik içi ve dışı kaynak da yapabilmektedir.Yatay-dikey her tür pozisyonda çalışabilen bu cihazlar ile delik işlemek artık çok kolay.!!!
Reklam