â–¼

Shakira Dar Kot Giyerse

Alkışlarla Yaşıyorum - 1.730 izlenme

Yüklenme Tarihi: 08 Ağustos 2019 - 09:45

dar kotlar erkekler arasında 90ların başlarında ve de ortalarında pek bi modaydı (en azından benim olduğum yerlerde ve de gördüğüm kadarıyla). üstelik başka tür kotları bulmakta pek mümkün değildi kısıtlı bütçelerle, herkeste bir dar kot vardı. erkeklerde iğretiden de öte duran bu kıyafet hem alındığında zor giyiliyor hem de öteki sene yenisini aldırtıyordu. işte ebeveynler bundan dolayı dar kotları sevmediler (bkz: seneye de giyersin)

ebeveynler kesinlikle "bu bana olmuyor yenisi alalım!" lafından anlamazlar bundan ötürü içine giremediğimiz o kotlara zorla bizleri soktular (!) bizleri iyice rezil rüsva ettiler. mesela ben sırf bu yüzden bakkala gitmiyordum, kotu giymesi çıkarması toplam yarım saatimi alıyordu zaten. dar kotların kısırlık yaptığı söylenince bir anda ne olduysa oldu dar kotlar kalktı piyasadan erkekler hiç rağbet etmez oldu, halbuki slip donlar revaçtaydı o günlerde. ilgilenler "slip donlar ve kısırlık" adlı makaleye bakabilirler.

asıl yandığım nokta ise bu dar kotların bi ara delikanlılık simgesi olmasıdır, ulan göt bacak ortada delikanlı mı olurmuş?
Reklam