Şiddetli Rüzgar Dünyaca Ünlü Sahilde Tatilcilere Zor Anlar Yaşattı

İhlas Haber Ajansı - 0 izlenme

Yüklenme Tarihi: 09 Temmuz 2023 - 14:30

Antalya’da etkili olan şiddetli rüzgar dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde denize giren tatilcilere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar rüzgârda uçan şemsiyeleri güçlükle tuttu.
Turizm kenti Antalya’da kavurucu sıcaklıklar etkili olmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının 35 dereceye yaklaştığı, nem oranının ise yüzde 14 ölçüldüğü kentte hafta sonu tatilini fırsat bilenlerin merkezi dünyaca ünlü Konyaaltı sahili oldu. Hınca hınç dolan sahilde vatandaşlar bir yandan Akdeniz’in serin sularında yüzerken diğer taraftan da sıcak kumsalın üzerinde şemsiye altında dinlenmenin keyfini surdu.
Sabah saatlerinde esmeye başlayan şiddetli rüzgar ise tatilcilere zor anlar yaşattı. Sabah saatlerinde kano üzerinde bulunan vatandaşları açığa sürükleyen rüzgâr bu kez de tatilcilerin şemsiyeleri uçurdu. Tatilciler denizle buluşan şemsiyeleri güçlükle tuttu. Bir kadın ise şemsiyenin kendisine çarpması ile hafif şekilde yaralandı.
Kütahya Simavlı olduğunu belirten ve tatil yapan İsmail Abay ,”Sahil bugün çok yoğun, genellikle yabancı vatandaşlar var. Hava ve deniz çok güzel. Her yer tertemiz. Rüzgârdan dolayı zaman zaman şemsiyeler uçuyor, oğlumla denize girmeye geldik” dedi.
Reklam