Sihirli Masaj - Larva Çizgi Film | Larva Tam Bölüm

mplay - 317 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Şubat 2018 - 20:22

? SEZON 1 - Fırtına Boşaltma ?
Kırmızı ve Sarı, fırtına boşaltması altında yaşayan iki garip Larva, dış dünyadan yeraltı evrene düşen birçok sürprizle karşılaşır. Bu iki kıvrımlı arkadaş için, her şey eğlenmek için iyi bir mazeret. Kırmızı ve Sarı'nın bakış açısıyla dünyayı görün ve dünyanın böyle küçük arkadaşlar için tehlikeli ve heyecan verici bir yer olduğunu deneyin.

? SEZON 2 - EVDE ?
Yukarıdaki dünyayı keşfetmek için istekli olan Kırmızı ve Sarı çöp eski bir evde, büyük şehirdeki yüksek katlı binalar arasında sıkışmış. Yeni evlerini keşfetmek ve yeni yaratıklarla tanışmak, komik ikiliye daha fazla gülmek demektir. Bazen kavga ederler. Bazen birlikte kendilerini belada buluyorlar. İki sevimli ve komik larva hikayesi.

? SEZON 3 - YENİ YORK ?
Şimdi New York City. Şehri keşfederken Red and Yellow'un inanılmaz yeteneklerini izleyin. Daha büyük ölçekli yepyeni bir macera! New York'taki iki küçük Larva'nın heyecanlı hayat hikayesi.

? KARAKTERLER ?
? Sarı ?
Sarı, karanlık, şaşkın şaşkın sarı renkte bir larva ve bir de antenli. Sarı daima Kırmızı tarafından istismar edilir, ancak bu asla dostluğunu tehlikeye atmaz. Her ne kadar genellikle Red'e itaat ederse de, aklını yiyecek önünde kaybeder.
? Kırmızı ?
Kırmızı, çoğunlukla ateşli ve açgözlü kırmızı renkli larvandır. Özelliği Bruce Lee gibi bağırıyor ve tekmeliyor. Her zaman sarıyı gösteriyor ve Sarı kötüye kullanıyor, fakat sık sık kendine zarar vermeyi bırakıyor.
? Violet ?
Violet büyük boy bir hayalet sümüktür. Bazen alt yarıları yere gömülmüş olarak gösterilir. Tehdit edildiğinde, bütün vücudu ve kükrüklerini ortaya çıkarır.
? Kahverengi ?
Brown kılık toplayan salak bir gübre böceği. Ona göre, poop yemeğidir ya da hazinesi. Diğer böceklerin kıymetli kıçına dokunduğunda nefret ediyor. Sağ yanağında uzun saç telleri var.
? Siyah ?
Siyah, büyük bir gücü olan ve genellikle bir kozaya (ki delme torbası olarak kullandığı) atan bir boynuzlu atlas böceği. Agresif ve onunla karışık olduğunu düşündüğü kişileri döver. "Merhaba, Siyah" da böcek zırhı takan bir sümüklü olduğu ortaya çıktı.
? Gökkuşağı ?
Gökkuşağı kırmızı ve yeşil kabuklu bir salyangoz. Kabuğunun içindeyken, hareketi yavaş, ancak bunun altında insan benzeri bir vücuda sahip ve insanlar gibi işlev görebilir.
? Pembe ?
Pembe iki anteni olan pembe bir larva. Tek tekrarlayan kadın karakter. Sarıyı sever ama Kırmızı onu sever. Sevimli, güzel yüzünün arkasında büyük bir güç gizliyor.

"Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için
>www.izlesene.com/mplay<
kanalımıza göz atabilir ve abone olabilirsiniz. Keyifli seyirler..."
Reklam