Şimşek Mekkuin - Şimşek Araba

exixiz - 3.436 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Aralık 2015 - 20:47

95 Numara Şimşek Mekkuin hala faal bir yarış arabasıdır ama artık acemilik günleri geride kalmıştır. Artık Radyatör Kasabası'nın daimilerinden olan Şimşek, dört tane Piston Kupası'nın da sahibi olarak dünya çapında gerçek bir üne sahiptir.
En son kazandığı yarıştan sonra Şimşek, bir süreliğine sevgilisi Sally, en yakın arkadaşı Mater ve diğer Radyatör Kasabası aile fertleriyle birlikte sakin bir hayat sürmek için eve döner. Ama Mater, Şimşek'i çok önemli, üç etaplı, kendisini dünyanın dört bir yanına götürecek bir yarış olan Dünya Şampiyonası yarışına katılmaya yanlışlıkla teşvik edince, Şimşek'in tatili beklenmedik bir şekilde kısa kesilir.
Taze özel boyama ve gerçekten çalışan farlarıyla Şimşek, Japonya, İtalya ve İngiltere'ye doğru, çekici kamyon Mater ile birlikte, hayatının macerası için yola çıkar. Ama dünyanın en hızlı arabalarıyla rekabet etmek, Şimşek'in yarış becerilerini epeyce zorlar ve Şimşek farkına varır ki koca gözlü en yakın arkadaşı, tanıdık olmayan bu uluslar arası arazinin ne uzmanı, ne de iyi bir yol göstericisidir.
Reklam