Sindirella Çizgi Filmi

exixiz - 158 izlenme

Yüklenme Tarihi: 21 Şubat 2018 - 11:41

Bir kont varmış bu kont ve ailesi şatoda yaşıyormuş. Bir gün kontun eşi hastalanıp vefat etmiş. Kont yalnızlığa dayanamamış ve karşı komşusu olan kadın ile evlenmiş ve bu evlilikten Anastasya ve Javot adında iki kız dünyaya gelmiş.

Bir zaman sonra kont yeni eşi ve kızlarını alıp şatoya ölen eşinden olan kızlarının yanına taşınmış ve kısa bir zaman sonra da kont ölmüş. Kont öldükten sonra kadın üvey kızına kötü davranmaya ve kızı ezmeye başlamış.

Uzun bir zaman sonra günlerden bir gün kral oğluna evlenecek bir kız aradığı için büyük bir balo tertip düzenlemeye karar vermiş. Bu sırada üvey anne ve kızları külkedisine yapması için bir çok iş buyurmuş. Balo saatine kadar durmaksızın iş yapan külkedisinin fare dostları ona baloda giymesi için çok güzel bir elbise dikmişler. Ancak üvey kardeşleri külkedisini kıskanıp bu elbiseyi parçalamışlar.

Külkedisi üvey kardeşlerinin yaptığı bu acımasız davranışa üzülürken bir melek çıkagelmiş ve külkedisini çok güzle bir kız haline getirmiş ancak ona gece 00.00’dan önce evde olması gerektiğini tembihlemiş.

Külkedisi Sinderella baloya gittiğinde prens ilk görüşte külkedisi Sinderellaya aşık olmuş. Gece yarısı olmadan eve giden külkedisi yolda giderken ayakkabısının tekini yere düşürmüş. Prens bu olay üzerine balodan sonra bu ayakkabının sahibinin bulunmasını emretmiş. Bu haberi duyan üvey anne külkedisi Sinderella'yı odaya kilitlemiş ancak külkedisinin fare dostları üvey annenin cebinden anahtarı almışlar ve odadan çıkan külkedisi ayakkabıyı denemiş ve ayakkabı haliyle ayağına tam olmuş. Prens ve Külkedisi evlenmiş ve mutlu mesut yaşamışlar.
Reklam