Sıradışı Görünüme Sahip 5 Şeytani Hayvan

exixiz - 493 izlenme

Yüklenme Tarihi: 04 Mart 2017 - 10:39

Tuhaf görüntüleriyle dehşete düşüren 5 Sıradışı hayvanı inceledik.Şeytani görüntüsüyle ürküten bu hayvanları izlemenizi öneririz.
Yürüyen bir kuş olan marabou stork bebeklerin nereden geldiğini çocuklara anlatmak için bir yol olarak kullanılan bildiğimiz leylek değil. Çoğu kez “ölü kaldırıcı” kuş denir.
Bu büyük kuşlar güney afrika'da bulunan, ıslak ve kuru habitatlarda, insanların yaşadığı yere çok yakın bölgelerde yaşarlar.
İkinci sırada lobster moth caterpillar var. Istakoz güve tırtılı ismi ne kadar açıklayıcı bilemiyorum, ama sanırım tabakta sunulan ıstakoz değil bu, sadece isim benzerliği ingiltere'nin güneyinde daha sık görülüyorlar.
Ve üçüncü sırada asian sheepshead wrassevar. Asyalı sheepshead diye adlandırılan, dişleri koyun dişine benzeyen bir çeşit okyanus hayvanı.
Bu tuhaf görünümlü hayvanlarla ha deyince karşılaşmıyoruz, karşılaşmayalım da zaten... Kore yarımadası, çin, japonya, ogasawara adaları'nda yaşarlar.
Listemizin sonuna yaklaşırken sırayı şeytan görünümlü tube nosed fruit bat hayvanı alıyor. Bu ilginç yarasa, sinsi ve şeytani bir hayvan gibi görünüyor.
Subtropikal veya tropikal kuru ormanlar içinde yaşar. Filipinler, avustralya, endonezya, papua yeni gine ve solomon adalarında da bulunabilir. Ormanların katledilmesinden kaynaklı, tüp burunlu meyve yarasası, yok olma ile karşı karşıya.
Ve son sırada wolf fish var. Okyanusun dibinden başka ilginç bir yaratık daha. Atlantik ve kuzey pasifik okyanuslarının soğuk sularında yüzerken, kanlarına anti-friz karıştırıp donmalarını engelleyen muhteşem yaratıklar, hiç çaba harcamadan, avlarını önlerinden geçerken kapabilirler.
Reklam