Soda Şişesi ve Rendeyle Depeche Mode Uyarlaması - DMK

Alkışlarla Yaşıyorum - 61 izlenme

Yüklenme Tarihi: 15 Eylül 2015 - 07:14

Dünyaca ünlü Depeche Mode müzik grubu Delta Machine adını verdikleri turnelerine devam ederken “Everything Counts” adlı parçalarına yapılan bir düzenleme internette gittikçe daha fazla ilgi görüyor. İki küçük çocuk ve babaları tarafından seslendirilen bu cover kısa süre içerisinde 3 milyon kez izlendi. İsmini grup üyelerinin adlarının baş harflerinden alan aile grubu DMK’nın enstrümanları arasında rende ve soda şişesi de bulunuyor.

Reklamcı ve müzik yapımcısı Dicken Schrader, İngiliz elektronik müziğini ve özellikle de Depeche Mode’u çok sevdiğini söylüyor. Bir rock grubu kurmak hep hayal ettiği fakat başaramadığı bir şey olarak kalırken Dicken Schrader hayallerine çocuklarıyla birlikte ulaştığını söylüyor:

“Birçok farklı şey dikkat çekiyor. Çocuklar normalde kendilerinden beklenmeyen bir müziği yapıyor. Çok kişi Depeche Mode’un karamsar bir grup olduğunu düşünür ve çocukları onların müziğini yaparken görmek de ilgilerini çekiyor. Ancak onlar çalınca da şarkılara mutlu bir hava geliyor.”

Yedi yaşında olan Korben Schrader “babam bir grup kurmak istiyordu, bizden yardım istedi, biz de ona farklı seslerle yardımcı olduk” derken Ablası Milah’nın hedefi daha büyük görünüyor:

“Ben çok memnunum daha fazlasını yapıp izletmek de isterdim.”

2012 yılında kurulan grubun repertuarında 6 Depeche Mode uyarlaması bulunuyor: Shake the Disease, Strangelove, Everything Counts, Black Celebration, Enjoy The Silence ve Just Can’t Get Enough.
Reklam