Şokopop Petek Dinçöz’ün Engellenemeyen Yükselişi ve Önlenemeyen Düşüşü Foolish Casanova İçerir

sokopop - 16.975 izlenme

Yüklenme Tarihi: 22 Nisan 2018 - 19:47

Şokopop'un engellenen Petek Dinçöz videosudur.

Şoko'nun daha önceki Gülben vs. Seren serisinde bitmeyen hırs ve kıskançlıkları ile yıllardır çekişip duran iki kadını ve bunların arasındaki güç mücadelesini, Türkiye'nin hızlı gelişimini, corn flakes'in BİM'de dahi satılan bir ürün olmasına kadar geçen süre içerisinde yaşananları, Hamdi Alkan'ı ve eskiden ne kadar rahat taklit yapılabildiğini, İçerenköy'ün eskiden varoş sayıldığını, Mydonose Showland'i görmüştük. Ama en önemlisi, bitmek bilmeyen bir toplumsal sınıf çatışmasına şahit olmuştuk.

Petek Dinçöz videosunda ise Yeni Türkiye'ye geçtiğimiz o güzel yıllarda yaşanan medya patronlu, rezidans daireli, "seni ben yarattım, hayır beni Allah yarattı" diyaloglu, tekneli ve her daim bol güneşli, her devirde yakışıklı her devirde başarılı Beyaz Show'lu, İzmir'li, Türkiye'den sürgün edilmiş belalı yakışıklı Karahan Çantay'lı, Saint Joseph'li bir "kadına şiddet hikayesi" izledik. Bu hikayenin doğruluğunu tespit mahkemelerin işi. Arşivleri karıştırıp anlatmak da Şoko ablamıza düşmüş. Biz fanlara ise videoyu yaşatmak düştü. Bulup da izleyenlere iyi seyirler olsun öyleyse.

Bu arada Şoko abla: Magazin gazeteciliği basının bel kemiğidir, magazin gazetecileri basının en önemli emekçileridir. Bir platform oluştur, biz seni fonlayalım, sen gazetecilik yap.
Reklam