Sonsuz Ekran ile Sınırları Kaldırın! Samsung Galaxy S20 FE İncelemesi - Vatan Bilgisayar

Vatan Bilgisayar - 12 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Ocak 2022 - 10:46

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-lacivert-telefon.html

Üç Lensli Kamera

Arkada bulunan üç kamera, filtre kullanmadan mükemmel çekimler yapmanızı sağlar. Geniş açılı kamera ile sahneyi genişletebilir sonra Ultra geniş açılı kamera ile daha da geniş bir görüntü yakalayabilirsiniz. Ya da telefoto kamera ile 3x optik zoom özelliğini kullanarak yakın çekim yapabilirsiniz.
Daha büyük pikselleri ve geliştirilmiş kamera yapay zekası ile Galaxy S20 FE’nin arka kamerası, gece dahi ışığı toplayarak ayrıntılı ve renkli çekimlerin ortaya çıkmasını sağlar. Yakaladığı çok sayıdaki karenin hepsini işleyerek net gece fotoğrafları çekmenizi sağlar.


Süper AMOLED

6.5" Full HD ve Sonsuz-O ekranı, 120 Hz ekran yenileme hızı sayesinde tarifsiz video izleme ve oyun oynama keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

Güç

4500 mAh pil gücü ve akıllı pil teknolojisi sayesinde ihtiyacınız olduğu anda kullanım sağlayarak güçten tasarruf sağlayan Galaxy s20 FE ihtiyacınız olan her an yanınızda.

128 GB Dahili Depolama

128GB dahili ve bir microSD kartı ile 1TB’a kadar arttırılabilir depolama alanı sayesinde, yarattığınız ve indirdiğiniz içeriklerle sınırlarınızı kendiniz belirleyin.

IP68

Su sıçramasına ve toza dayanıklılığın belgesi olan IP68 sertifikasına sahip S20 FE güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım sağla yacaktır.



https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam