Sony ZV-1F 20mm Vlog Fotoğraf Makinesi Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 11 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Nisan 2023 - 18:26

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/sony-zv-1f-20mm-vlog-fotograf-makinesi.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

ZV-1F, selfie çekimine uygun ultra geniş açılı 20 mm lens, gövde tutuşu ve kayıt lambası ile ilk vlog kameranız olarak tasarlandı. Rüzgar siperli, yöne duyarlı, 3 kapsüllü mikrofon, sesinizi daha az rüzgar gürültüsüyle net bir şekilde alır. Bokeh Anahtarı ve Ürün Çekimi Ayarı ise videoları daha az zahmetle daha ilgi çekici hale getirir.

ZV-1F ile her şeyi gerçek anlamda yakalayabilirsiniz. Arka plan sahnesinin geniş bir görünümü ile grup selfie’si çekebilirsiniz. Kameranın ultra geniş açılı 20 mm lensi insan görüş alanından daha geniş bir alanı yakaladığı için hem iç hem de dış mekanlardaki dar alanlarda bile görüntüleri göz alıcı derinlik ve perspektif ile çekebilirsiniz.

Her çekimde en güzel halinizle görünün. Özel bir ayar yapmadan ZV-1F cilt tonunuzu doğru şekilde yakalar, sağlıklı ve doğal bir görünüm kazanmanızı sağlar. Cilt pürüzsüzlüğünün Kapalı / Düşük / Orta /Yüksek olarak seçilebildiği bir Yumuşak Cilt Efekti de bulunur.

Fotoğraf makinesi Eye AF kullanarak insan yüzlerini ve gözlerini tanır ve netlemeyi lensin önünde tutmayı sağlar. Netlemeyi başka bir nesneye geçirmek kolaydır, ekrana dokunmanız yeterlidir. Face Priority AE otomatik olarak yüzünüzü aydınlatacağından ışık konusunda da endişelenmenize gerek yoktur.

Sadece Bokeh düğmesine basarak bir profesyonel gibi güzel netlenmemiş arka planlar elde edin. Fotoğraf makinesinin geniş 1.0 tipi görüntü sensörü gerçek optik bokehe olanak tanır. Ana nesneyi bokeh arka planda öne çıkarmak için [Netleme] veya tüm görüntüyü netlemek için [Temizle] seçeneğini belirleyin.

Başından itibaren düzenleme endişesi olmadan güzel renkli görüntüler çekin. ZV-1F ile güzel renkler için süslü bir ekibe ihtiyacınız yoktur. Profesyonel seviyede kayıt için sahnenize ve stilinize uygun 10 ön ayar arasından seçim yapın.

Hiçbir düzenlemeye gerek olmadan dokunaklı anları ağır çekimde yakalayın veya dramatik sahneler için enerjiyi artırın. ZV-1F ile sadece S&Q düğmesine basarak kayıt hızını ayarlayabilirsiniz. 5 kata kadar daha yavaş hızlarda net videolar çekin veya hiper geçişli çekimi kullanarak videoyu 60 kata kadar hızlandırın ve vizyonunuzu hayata geçirin.

İzleyicilerinize etrafınızı göstermek ilgi çekici içerikler ortaya çıkarabilir ancak titrek bir kayıt biraz dikkat dağıtıcı olabilir. ZV-1F yürürken bile net videolar yakalamanızı sağlar. Aktif modda görüntü sabitleme daha sabit çekimler için elde çekim yapmaktan kaynaklanan bulanıklığı azaltmaya yardımcı olur.

Ürünlerinizi tek bir dokunuşla sahnenin ortasına yerleştirin. Ürün Vitrini Ayarını düzenleyin ve ürünü basılı tutarak karenin ortasına yerleştirin. Fotoğraf makinesi otomatik olarak ürüne odaklanır. Başka bir hareket gerekmez.

ZV-1F iç veya dış mekanlarda sesinizi her zaman net bir şekilde kaydedecek şekilde tasarlanmıştır. Dahili Yöne Duyarlı 3 Kapsüllü Mikrofon, fotoğraf makinesinin ön alanındaki sesi toplayarak size yüksek kaliteli bir ses verir, böylece kayıt sırasında ses için endişelenmek yerine enerjinizi yaratıcılığa ayırabilirsiniz.

Dış mekanlarda çekim yaparken rüzgarla mücadele ettiğinizde bile, birlikte verilen ön camın rüzgar sesini önemli ölçüde azaltması sayesinde ZV-1F sesinizi net bir şekilde kaydedebilir.

Sosyal medya için akıllı telefonunuzdaki gibi dikey videolar çekin. ZV-1F ekstra düzenleme gerekmeden fotoğraf makinesinin içinde yatay videoları döndürme seçeneği de sunar. Ayrıca dikey videolar otomatik olarak etiketlenir. Böylece doğrudan akıllı telefonunuza aktarabilir ve içeriğinizi çabucak dış dünyaya sunabilirsiniz.
Reklam