Star Wars-Star Wars Sesli Kitap-Darth Vader

Ceren'le Çocuk Oyunları - 1.930 izlenme

Yüklenme Tarihi: 14 Aralık 2015 - 13:00

Star Wars Ceren'le Çocuk Oyunları Kanalımızda Yer Almaya Devam Ediyor! Darth Vader in nefes alma sesinin efektinin yerleştirildiği yepyeni kitabımız sizlerle! Bu kitap sayesinde Yıldız savaşlarının hikayesini yaşayarak deneyimleyeceksiniz.
Darth Vader, Anakin Skywalker, Luke Skywalker, Prenses Leia,Han Solo,Obi Wan Kenobi,Yoda,Chewbacca,Darth Maul gibi efsaneleşmiş karekterleri ile Star Wars destansı bir yapım.Anakin Skywalker güç ile donatılmış tüm evrene barış ve denge getireceği kehanette öngörülen cesur bir Jedi şovalyesidir. Öfkesine ve intikam duygusuna yenilip karanlık tarafa geçer ve Darth Vader olur. Ama hala içinde aydınlık tarafın ışık kırıntıları barınmaktadır. Bakalım bu fantastik hikayeden siz ne dersler çıkaracaksınız çocuklar.Işın kılıçlı defter tanıtımımızda videomuzda! Güç sizinle olsun.
Her hafta yeni videolar için kanalımıza abone olmayı unutmayın. Daha fazla video için:www.izlesene.com/cerenlecocukoyunlari Ücretsiz mobil uygulamamızı Google Play Store dan indirebilirsiniz ve gittiğiniz her yerde android telefonunuzdan Ceren'le Çocuk Oyunları nın yepyeni videolarını izleyebilirsiniz. Rock Star Eylül videosu: http://www.izlesene.com/video/barbie-rock-star-eylul/8929764 Monster High Gooliope videosu: http://www.izlesene.com/video/monster-high-gooliope-bebegi/8921598 Barbie Prenses Azra Bebeği: http://www.izlesene.com/video/barbie-prenses-azra-bebegi/8880208 Mia ve Ben: http://www.izlesene.com/video/mia-bebegi-mia-ve-ben/8591493 My Little Pony Masalı: http://www.izlesene.com/video/my-little-pony-masali-applejackraritytwillight-sparkle/8176713 Frozen Masalı: http://www.izlesene.com/video/frozen-karlar-ulkesi-masali/8183628 Equestria Girls Konseri: http://www.izlesene.com/video/my-little-pony-equestria-girls-konseri-twillight-sparklepinkie-pierainbow-dashfluttershy/8219467 Prenses Sofia Masalı: http://www.izlesene.com/video/prenses-sofia-masali/8244330 Ever After High Briar Beauty Bebeği: http://www.izlesene.com/video/ever-after-high-briar-beauty-bebegi-ve-evi/8115558 My Little Pony Equestria Girls Rarity: http://www.izlesene.com/video/my-little-pony-equestria-girls-rarity/8230998 Prenses Sofia Bebeği: http://www.izlesene.com/video/prenses-sofia-bebegi/8244368
Reklam