â–¼

SteelSeries Apex 7 Mekanik Gaming Klavye Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 4 izlenme

Yüklenme Tarihi: 18 Mayıs 2023 - 12:13

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-apex-7-mekanik-gaming-klavye-tr-layout.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile #teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

SteelSeries #Apex7 Mekanik #Gaming Klavye

OLED #AkıllıEkran doğrudan oyunlardan ve uygulamalardan bilgi sağlar
#Discord, #Tidal ve oyunlardan anlık bildirimleri alın
Dayanıklı mekanik #oyuncu tuşlar
Seri 5000 uçak sınıfı alüminyum çerçeve
Çıkarılabilir yumuşak dokunuşlu manyetik bilek destekliği

#OLED Akıllı Ekran, entegre edilmiş komuta merkezi ayarları düzenlemek, profilleri değiştirmek ve yeni güncellemeleri anında görmek için işe yarar bilgileri size anında gösterir. Uğraştığınız şeyden tab ile çıkmak yerine bırakın klavyeniz size önemli detayları göstersin.

50 milyon #tuş darbesine kadar dayanması garanti kırmızı tuşlar, şimşek hızında çalışma sağlarken, herhangi bir takılma olmadan yukarıdan aşağıya doğru sürekli rahat hareket imkanı sağlar.

5000 serisi, metal yapısı ömür boyu kırılmaz dayanıklılık ve sağlamlık için üretildi ki bu da diğer yüksek seviye ekipmanlar arasında onu en gözde hale getiriyor.

#Manyetikbilek desteği, kolay takılması ve dayanıklı olması için basit bir manyetik çözüm ile birlikte mükemmel bir #klavye aksesuarı olarak karşımıza çıkıyor. Tam avuç içi desteği, sürekli yumuşak dokunuş hissiyatı ile istediğiniz kadar #oyun oynayabilir ya da yazı yazabilirsiniz.

Milyonlarca renk seçeneği ve tepkili yazı efektleri ile nihai setinizin tasarımcısı haline gelin. Gelmiş geçmiş en harika set için öbür #SteelSeries ürünleriniz ile senkronize edin.

SteelSeries Motoru bütün SteelSeries ürünleri için tüm özellikleri içeren bir kütüphanenin kilidini açar. Böylece özelleştirme, senkronize yapabilir ve setinizi mükemmelliğe eriştirebilirsiniz.
Reklam