Steelseries Apex Pro TKL Oyuncu Klavyesi Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 0 izlenme

Yüklenme Tarihi: 23 Mart 2023 - 11:36

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-apex-pro-tkl-gaming-klavye.html

Dünyanın en hızlısı, 11x daha hızlı tepki veren ve 10x daha çabuk harekete geçen Omnipoint 2,0 ayarlanabilir anahtarlar
Her tuşun duyarlılığını hızlı bir 0.2 mm'den emin bir 3.8 mm'ye kadar ayarlayın
Güçlü oyun kısa yolları için aynı tuşa iki farklı hareket programlayın

Dünyanın en hızlı ve en gelişmiş klavyesi bütün görevleriniz için zorlanmadan işini yapar, ister oyunda rakiplerinizi yok etmek için en hızlı tuş darbesi, ister isabetli yazı yazmak için net tuşlamalar - güç sizin elinizde.

Yeni OmniPoint 2,0 anahtarlar, son teknolojik manyetik sensörler kullanarak anında, sıfır temas tuş vuruş aksiyonu ile istediğiniz hızı veriyor.

Tek tuşa, nasıl bastığınıza göre iki hareket programlayın. Hafif bir basmayla öne yürüyün, sonra aynı tuşa daha derin basarak ileriye fırlayın. Rakiplerinizi alt etmek için kendi gelişmiş kombinasyonlarınızı oluşturun.

Mutlak hassasiyet ve erişilmez kişiselleştirebilme parmak uçlarınızda. Tuş darbelerinizi algılanma mesafesini en yakın 0.1 mm'ye kadar ince ayarlayın. İster tüy kadar hafif 0.2 mm'lik bir dokunuş, ister 3.8 mm'lik sert bir basma, seçim senin.

Kompakt tenkeyless şekli, büyük fare kaydırma işlemleri için değerli masa alanından tasarruf ederek sizi zafere daha da yaklaştırır.

Seri 5000 metal üst plaka, jetlerde kullanılan alüminyum ile aynıdır, ömür boyu kullanım için gelişmiş bükülmezlik ve yapısal sağlamlık sunar.

Silinmez PBT tuş kapaklarımız gelişmiş tuş basma hissi ve daha iyi yazı yazma hassasiyeti için özel bir dokuyla geliştirilmiştir.

Dayanıklı ve çıkarılabilir USB-C örgülü kablo, günlük hayatın aşınmasına ve yıpranmasına dayanabilir.

Uzun süreler konforlu oynamak için klavyeyi en iyi şekilde konumlandırın. Ayarlanabilir eğimli ayaklar size üç seçenek için esneklik sağlar: düz, yarım ve tam uzatma:

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam