SteelSeries Arctis Nova 7P Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 19 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Mayıs 2023 - 12:43

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-arctis-nova-7p-wireless-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-siyah.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#SteelSeries Arctis Nova 7P Kablosuz #OyuncuKulaklığı

Özel olarak tasarlanmış güçlü high fidelity sürücülere sahip olan sınıfının en iyisi Nova Acoustic System ile oyun kulaklıklarıyla ilgili algılarınıza meydan okuyun. Sürücüler SteelSeries Sonar Ses Yazılımı paketiyle birlikte çalışırken tamamıyla berrak tizler, hassas orta frekanslı sesler ve derin bas kulaklarınızı doldurur.

360° uzamsal sesle rakibinizin nerede olduğunu duyun ve bir sonraki adımınız için yönü anında belirleyin. Sürükleyici ses her yönden etrafınızı sararak sizi oyun içindeki macerada aksiyonun ortasına yerleştirir.

#Yapayzeka destekli gürültü engellemeli mikrofon, Sonar ClearCast yapay zeka algoritmalarını kullanarak kulaklık üzerindeki yan ton düğmesiyle ortam seslerini veya ekip üyelerinin gürültülerini ortadan kaldırır.

#Oyun sektöründe bir ilk olan profesyonel sınıf Parametrik EQ ile ses üzerinde tam kontrole sahip olun. SteelSeries Sonar Ses Yazılımı Paketi, avantaj elde etmeniz amacıyla ayak seslerini ve e-spor uzmanlarının ön ayarlarıyla etkinleştirilen önemli oyun içi sesleri tanımlamanız için size X ışını işitme özelliğini verir.

İstediğiniz şekilde oyun oynayın ve iletişim kurun. Cep boy USB-C düğmesiyle birden fazla cihaz arasında kusursuz şekilde geçiş yaparak 2,4 GHz kablosuz özelliğini #PlayStation, #PC, #Mac veya #Switch platformlarında kullanabilirsiniz.

Bir buçuk günün üzerinde kesintisiz kullanım anlamına gelen 38 saatlik çalışma süresiyle, favori oyun dünyanıza istediğiniz kadar bağlı kalmanızı sağlar. Ayrıca 6 saatlik kullanım için yalnızca 15 dakika şarj etmeniz yeterli olacak.

Uzun oturumlar için ideal #ArctisNova7P Kablosuz, 4 ayarlama noktasıyla genişletilmiş uyum seçeneklerine sahiptir. Yüksekliği ayarlanabilir, dönen yeni kulaklıklar, uzayabilir kafa üstü bandı ve nefes alabilen AirWeave Memory Foam yastıklarla mükemmel uyumu kolaylıkla bulun.
Reklam