SteelSeries Arena 3 Oyun Hoparlörü Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 26 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Mayıs 2023 - 15:30

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-arena-3-bt-2-0-oyun-hoparloru.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile #teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#SteelSeries Arena 3 Oyun Hoparlörü

#Arena3 hoparlörler oyun donanımınızı efsanevi bir oyun alanına dönüştürür. Size uygun arenayı bulmanıza olanak tanıyan üstün bir oyun içi performans için devasa 4 inç sürücülere sahip 2.0 oyun hoparlör sistemi Arena 3 ile tam kapsamlı, sürükleyici sesi deneyimleyin.

#Oyun alanındaki en büyük #hoparlör sürücülerinden birine sahip olan Arena 3, her adımı, mermiyi ve patlamayı tam bir derinlikle duyabilmeniz için kelimenin tam anlamıyla berrak tizler, canlı orta frekanslar ve güçlü baslar yaratan bir organik fiber koni kullanır.

Standart 3,5 mm kablolarla oyunların en sürükleyici seslerini odanıza davet ederek bilgisayarınızı, telefonunuzu, tabletinizi, TV'nizi veya diğer ses cihazlarınızı bağlayın.

Ses seviyesi düğmesi ve sessize alma, kulaklık ve LED açma/kapatma ve bluetooth eşleştirmesi için kullanışlı, çok işlevli bir düğmeyle tüm önemli ayarları kolayca yapın.

Arena'nızı Mekansal Ses ile geliştirin ve PC'de SteelSeries #Sonar yazılımını kullanarak 10-bant Parametrik EQ ve daha fazlasıyla sesin neredeyse her yönünü ayarlayın.

Arka duvarlardan gelen ses bozulmasını en aza indirip düşük frekans performansını iyileştiren, akustik olarak şekillendirilmiş ön çıkışlı bas yuvası sayesinde sesi tamamıyla deneyimleyin. Hoparlörleri kullanırken ses iletişim için ideal yardımcınız Arena Kablosuz mikrofon, tamamıyla net ekip sohbeti için Sonar Yazılımın #YapayZeka Destekli Gürültü Engelleme algoritmalarını ve Eko Önleme özelliğini kullanır. Birbirlerinin yerine kullanılabilen üç adet yumuşak ve esnek kulak bağlantısı boyutuyla tüm sesler, açık kulak tasarımı aracılığıyla filtrelenmeden girer.
Reklam