SteelSeries Destiny 2: Lightfall Edition Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 8 izlenme

Yüklenme Tarihi: 04 Nisan 2023 - 18:19

SteelSeries #Arctis 7 Wireless Gaming Kulaklık: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-arctis-7-wireless-gaming-kulaklik-destiny-2-lightfall-edition.html

SteelSeries #Aerox 5 Kablosuz Gaming Mouse: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-aerox-5-destiny-2-limeted-edition-kablosuz-gaming-mouse.html

SteelSeries QcK #Prism XL RGB Gaming Mousepad: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-qck-prism-xl-rgb-gaming-mousepad-destiny-2-lightfall-edition.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

Destiny 2: Lightfall ve SteelSeries iş birliği ile oyunlarda 3-0 öne geçin!

Bu videomuzda SteelSeries teknolojisi ile #Destiny hayranlarını bir araya getirecek 3 ürünü bir arada inceledik.

SteelSeries Arctis 7 Wireless Gaming Kulaklık:

40mm sürücü çapı kusursuz bir duyum hassasiyeti sağlarken, hafızalı kulak süngerleri ile uzun saatler konforlu rekabetin tadını çıkarın.

7.1 Surround Sonar Ses desteği rakipleriniz hangi yönde olursa olsun hepsini açığa çıkarır! Özel ön ayarlar gibi özelliklerle keyfinize keyif katın. 30 saatlik pil ömrü sizleri her zaman arenanın içerisinde tutacak. Hızlı şarj desteği ile 15 dakika bir dinlenmenin ardında 3 saat daha karşılaşmada kalabileceksiniz.

ClearCast gürültü engelleyici mikrofonu takımınızla kusursuz bir iletişim kurabileceksiniz. Destiny 2:Lightfall evreninde kulağınız her zaman rakiplerinizde olsun.

SteelSeries QcK Prism XL RGB #Gaming Mousepad:

Prism XL ile hız ve kontrol sizin elinizde! 10 milyon satış adetini geride bırakan SteelSeries QcK, efsanevi sık dokunmuş kumaşı sizin için tamamen pürüzsüz bir zemin inşa eder. Hibrit dokuma yüzeyi ile Aerox 5 mouse hakimiyetiniz en üst seviyeye çıkar. Discord entegrasyonu ile iletişiminiz asla kesilmez. #RGB aydınlatması oyun arenanıza göz kamaştırıcı renkler sunar.

SteelSeries Aerox 5 Kablosuz Gaming Mouse:

Reflekslerinizin her karesini hissedin! Ultra hafif bir dizayna sahip Aerox 5, 74gr'lık bir ağırlığa sahiptir. Ellerinizin altında tüy kadar hafif Aerox 5 varken rakipleriniz karşınızda tüy siklet kalacak.

TrueMove Air sensörü hareketinizin her anını 1'e 1 takip ederek kusursuz bir Destiny 2: Lightfall deneyimi sunar! Full şarj ile 180 saat kullanım sunan Aerox 5, sadece 15 dakikalık şarj ile sizi 40 saate daha arenada tutuyor.

0 Ptfe Skatezleri, QcK Prism XL mousepad ile birleşince rakiplerinizin kontrolünüzü elinizden alması imkansız hâle geliyor. Bağlantı noktasında dilerseniz bluetooth 5.0 ile dilerseniz de 2.4ghz wireless alıcı ile kullanım sağlayabilirsiniz.

Destiny 2: Lightfall ve SteelSeries ile önünüzde hiçbir engel kalmayacak!
Reklam