SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 2 izlenme

Yüklenme Tarihi: 06 Nisan 2023 - 18:27

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-ssm62513-rival-3-rgb-gaming-mouse-siyah.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse Detaylı İnceleme

Parlak prizma aydınlatma, yeni performans odaklı bir sensör ve gerçekdışı dayanıklılık seviyeleri de dahil olmak üzere profesyonel oyuncu ürünleri serimizle aynı son teknolojiyi kullanan #Rival3, oyuncular için yapıldı.

Rival 3 için özel olarak tasarlanmış birebir takip ve hafif sensör tasarımının keyfini çıkarın. 200 ila 8.500 CPI arası değerlerle birlikte hız sunuyor. Yüksek kalite polimer ve en pahalı ürünlerde kullanılan aynı 60 milyon tıklama anahtarları sayesinde bütün bileşenleri yıllarca dayanması planlanan hiper dayanıklı malzemelerle tepeden tırnağa tasarlanmıştır.

Ergonomik şekilli hafif malzemeler elinizdeki ve omuzunuzdaki gerilimi azaltmaya yardımcı olarak saatlerce süren oyun deneyiminizde zahmetsiz konfor sağlar. Yerleşik hafıza tarama oranını ve 5 farklı CPI profilini farenize kaydetmenizi sağlar. Bu sayede anlık olarak oyunlardaki mükemmel ayarlarınız arasında geçiş yapabilirsiniz.

Rival 3'ün sağ el şekli oyuncuların en yüksek konfor talebi için tasarlanmıştır. Pençe ya da parmak ucu kavrama kullanımınızda, farenin şekli uzun ve yoğun oyun oturumları için mükemmel konfor sağlayacaktır.
Reklam