SteelSeries Rival 5 Gaming Mouse Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 3 izlenme

Yüklenme Tarihi: 09 Mayıs 2023 - 09:58

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-rival-5-rgb-gaming-mouse.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile #teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#SteelSeries Rival 5 Gaming #Mouse

#Rival5 ile oynadığınız tüm oyunları domine edin. Işık hızında tepki verdiğiniz hareketler için geliştirilen hızlı eyleme yönelik özel anahtarlı tuşları dahil olmak üzere, 9 programlanabilir düğmesini oynayış tarzınıza uygun olacak biçimde özelleştirin.

Her düğme, en önemli kısayol tuşlarınız için tam olarak özelleştirilebilir. Yanda 5 düğmeli panel yerleşimi, hızlı başparmak hareketleri için tasarlanmış olup, tutuşunuzu bozmadan veya hedef almanızı engellemeden #oyun içindeki eylemleri hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirmeniz için özel anahtarlı bir tuş içerir.

#PixArt ve SteelSeries tarafından, gerçek birebir takip ve 18.000 CPI, 400 IPS, 40G hızlanma özelliklerinin yanı sıra açılı inişler, eğimde çarpışmalar ve hızlı vuruşlar sırasında istenmeyen takibi ortadan kaldırmak için eğimde takip ile rekabette üstün performans için tasarlanmıştır.

Profesyoneller için kusursuz piksel hassasiyeti gerekir. Üst düzey #TrueMove Air sensörü, rakiplerinden 3 kat daha iyi doğruluk oranı sunar. Böylece mikro ayarlardan geniş alanda kaydırmalara kadar her #fare hareketi oyun içinde tam olarak olması gerektiği gibi yansıtılır.

80 milyon #tıklama değerine (diğer oyun farelerinde sunulan dayanıklılığın 3 katı) ve geliştirilmiş toz ve su dayanıklılığına sahip anahtarlar en zorlu koşullar altında bile kusursuz tıklama sağlar. Çift tıklamaları önler ve çok sağlam üst düzey atışlar yapmanıza imkan tanır.

Yeniden tasarlanan aydınlatma, diğer SteelSeries ürünleriyle senkronize edebileceğiniz 10 bölgeli 16,8 milyon güzel ve canlı renk seçeneği sunar. #RGB sisteminize seviye atlatacak reaktif aydınlatmadan interaktif ışık gösterilerine kadar milyonlarca renk ve efekt arasında seçim yaparken büyük keyif alacaksınız.
Reklam