SteelSeries TusQ Kablolu Kulaklık Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 5 izlenme

Yüklenme Tarihi: 24 Nisan 2023 - 14:06

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-tusq-kablolu-mikrofonlu-kulak-ici-oyuncu-kulakligi-siyah.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Steelseries Tusq Kulak İçi #Kulaklık

#Tusq oyun kulaklıkları, bir oyun kulaklığının tüm avantajlarını mobil kulaklıklara taşımak için net ses, artırılmış mikrofon kalitesi ve rahatça ayarlanabilir tasarım kullanılarak tasarlanmıştır.

Çift #mikrofon, sökülebilir kollu bir mikrofonun yanı sıra kullanışlı bir entegre mikrofon içerir.

3 boyutta sınıfının en iyi silikon kulak uçları ile ergonomik tasarım
Saatlerce rahatlık için kulağın üzerine asıldığında hafiflik
Dinamik kompozit ses sürücüleri üstün oyun sesleri sunar
3,5 mm analog bağlantı ile kusursuz uyumluluk için çoklu platform özelliği
Hareket halinde kolay kullanım için yumuşak kumaş taşıma kabı
Mobil oyun için tam kulaklık işlevi

Tusq kulak içi mobil oyun kulaklıklarında çok net bir sesli sohbet ve oyun sesleri için sökülebilir kollu mikrofon içeren bir çift mikrofon sistemi bulunur.

Entegre sektör lideri premium kompozit ses sürücüleri, hareket halindeyken üstün oyun sesleri sunar. Mükemmel ses kalitesi için sökülebilir kollu bir mikrofonun yanı sıra yedek olarak kullanışlı bir entegre mikrofon içerir.

Kulak üzerine oturan esnek tasarımı, her kulak için uygun olacak biçimde ayarlanabilir. Böylece saatlerce oyun oynansa da sabit kalır ve sizi rahatsız etmez. 3 farklı boyutta sınıfının en iyi silikon kulak uçlarının yanı sıra kulaklıklar, mikrofon ve yedek kulak uçları için kullanışlı kumaş bir taşıma kabı içerir.
Reklam