Sürekli Dizi Sezon 4 Bölüm 33 Dünyanın En İyi Patronu

Mert794 - 127.451 izlenme

Yüklenme Tarihi: 10 Haziran 2014 - 09:52

Sürekli Dizi (Özgün adı: Regular Show), J. G. Quintel tarafından yapılmış ABD çizgi dizisi. İlk gösterimini ABD'de Cartoon Network'te 6 Eylül 2010 tarihinde yapmıştır. Türkiye'de ise ilk önce ve hâlâ da 1 Şubat 2012 tarihinde Cartoon Network'te, daha sonra da 4 Şubat 2012 tarihinde TNT'te gösterime girmiştir. Mavi Alakarga Mordecai ve Rakun Rigby adlı parkta çalışan iki arkadaşın heyecanlı maceralarını konu almaktadır. Onlar dışında ana karakterler: Benson, Skips, Pops, Kas Adam, Çak Beşlik Hayalet, Thomas, Margaret ve Eileen.

J. G. Quintel, Kaliforniya Sanat Enstitüsü'nde (California Institute of the Arts) öğrenci olduğu günlerde kendisini geliştirme amaçlı olarak çoğu Sürekli Dizi karakterini orada geliştirmiştir. Ayrıca 2005 ve 2006 yıllarında kendince geliştirdiği kısa filmleri de bulunmaktadır: The Naive Man from Lolliland (Lolliland'den Saf Adam) ve 2 in the AM PM (Öğlenden Önce Öğlenden Sonra'da 2). [1] Quintel, Cartoon Network'ün Cartoonstitute projesi için Sürekli Dizi programını seçmiştir. Proje yeşil ışık olmuştur ve 6 Eylül 2010'da başlamıştır.

Sürekli Dizi başladığından beri Cartoon Network için başarılı reytingler almıştır. Mayıs 2013'te, program her hafta yaklaşık 2-2.5 milyon arası izleyicisi oldu. Seri eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı ve gençler ile yetişkinlerin izlemesi gelişmiştir. Sürekli Dizi birçok ödül için aday olmuştur— iki Annie Ödülleri ve dört Primetime Emmy Ödülleri dahil— "Mükemmel Yumurta" (3. sezon, 17. bölüm) bölümü için bir ödül kazanmıştır.

Türkiye'de ise bazı bölümler gösterilmemiştir. Çünkü bazı bölümler çok fazla şiddet içeriyor ya da nedeni bilinmemektedir. Grave Sights, Terror Tales of the Park II ve Cool Cubed bölümleri yasaklanmıştır. Ayrıca çoğu bölümlerin bazı kısımları kesilerek gösterilmiştir. Bay Maellard ile ilgili bazı sahneler kesilmiştir nedeni pipo içtiğinden dolayıdır.
Reklam