Suriye'de Bir POV (Türkmen Cephesi Savaşçıları)

Alkışlarla Yaşıyorum - 4.065 izlenme

Yüklenme Tarihi: 14 Kasım 2016 - 17:30

Birinci Şahıs Görüşü Türkiye ile Suriye arasındaki sınır bölgesindeki Suriye Arap Ordusu ile şiddetli çatışmalarda Türk destekli Türkmen gruplarının GoPro görüntüsü.

Burada gördüğünüz savaşçılar, Suriyeli Türkmen Tugayı'larının bir parçası olup, öncelikle Suriye Ordusu, Irak İslam Devleti ve Levant (ISIS) ve Suriye Demokratik Güçleri (YPG FSA) ile savaşan Suriye Türkmenlerinden oluşan resmi olmayan bir silahlı muhalefet yapısıdır. .

Suriyeli muhaliflerle hizlandılar ve Türkiye tarafından büyük miktarda destek verildi. Türkiye, topçu ve hava desteği ile birlikte fonlar ve askeri eğitimler de yapıyor.

Gruplar İslamcılıktan laik Türk milliyetçiliğine kadar geniş bir ideoloji yelpazesini temsil etmektedir.

Ana faaliyet alanı Halep'in kuzeyinde, Türkmen Dağı'nda, Türk sınırında komşu olan şiddetli çatışmalar sırasında çekilen video, Halep ve Lazkiye civarındaki bölgeler.

İki Türk F-16, 24 Kasım 2015'te Suriye'de bulunan iki Rus Su-24 savaş uçağından birine saldırdı. Her iki pilot da güvenli bir şekilde atıldı, ancak bir pilot Türkmen savaşçıları tarafından öldürüldü.

Video, çoğunlukla SAA karakollarındaki saldırılar sırasında Suriye Ordusu ile şiddetli çatışma, şiddetli kavga ve ağır dövüş mağlubiyetleri sırasında Türkmen savaşçılarının GoPro Pov görüntülerini gösteriyor.
Reklam