Sürpriz Yumurta ve Oyuncak TV Kanal Tanıtım Fragmanı

Sürpriz Yumurta TV - 5.969 izlenme

Yüklenme Tarihi: 26 Ocak 2015 - 09:01

Sürpriz Yumurta ve Oyuncak TV Kanalımı en iyi, en kısa ve en etkili şekilde tanıtmak amacıyla Adobe AE kullanarak hazırladığım 45 saniyelik bir fragmandır. Kanalım Sürpriz Yumurtalar, oyuncaklar, play doh oyun hamurları, şarkılar, masallar, el işleri ile ilgili olup, çocukların büyük beğenisini yakaladığına inanıyorum. 3 yaş ve üzeri çocukların gönül rahatlığı ile kanalımdaki videoları izleyebileceğini belirtmek isterim. Çünkü kanalımda, hasbroo, disney, kinder, nestle, gibi firmaların oyuncakları, play dough oyun hamurlarından yapılma şekiller bulunuyor. En son çıkan oyun setlerinden, çocuk şarkılarına kadar bir çok farklı videoyu sizlerin beğenisine sunuyorum.

Kanalıma Abone Olmak İçin: http://goo.gl/JbWiWP tıklamanız yeterli.

Sosyal Medyada bizi takip edin.
http://twitter.com/SurprizOyuncak
http://facebook.com/SurprizYumurtaTV
http://surprizyumurta.blogspot.com.tr
http://google.com/+CizgidunyasiNetTur...

Birbirinden farklı birçok sürpriz yumurta ve sürpriz oyuncak bulunan kutuları, yumurtaları ve yiyecekleri araştırmaya ve sizlerin beğenisine sunmaya devam edeceğim. Artık sanırım birçok firma çocuklara ait ürünlerinde oyuncak sunmaya başladı, belki de satışları arttırıcı etkisi de bulunuyordur. Meyve suyu şişesinde sürpriz oyuncak ile haribo jelibon paketinde sürpriz yumurta, şeker kutusunda oyuncak, sakız kutusunda oyuncak ve en sonunda bu işi başlatan kinder surprise firması gibi çikolatalı sürpriz yumurtalar bolca bulunmaktadır. Ben buldukça sizlere yeni sürpriz oyuncakları, sürpriz yumurtaları ve çeşitli play doh oyun hamuru videoları ile ünlü markalara ait oyuncaklar ve oyun setlerini tanıtmaya ve paylaşmaya devam edeceğim. Umarım bu videomu da beğenirsiniz.

Daha fazla #sürpriz #yumurta izlemek istiyorsanız, lütfen kanalıma abone olun. Kanalda özellikle, çocuklar için zararlı olabilecek herhangi bir zararlı içerik veya bilinçaltı mesaj bulunmamaktadır. Buna çok hassas davranıyorum. Kanalda çocukların çok sevdiği masallar ve bazı örf ve adetlerimize uygun çocuk programları da bulunuyor. Bu güne kadar kanalda, kinder sürpriz yumurtaları, toto ve benzeri firmalara ait yerli markaların sürpriz yumurtalarını, transformers 4 filminin oyuncaklarını, çeşitli plastik hayvan oyuncaklarını, uzaktan kumandalı araba ve iş makinesi videoları çektim. Birçok farklı oyuncak ve oyun seti videolarımda bulunuyor. Artık yavaş yavaş hız verdiğim Play Doh oyun hamurundan yapılmış yiyecekler, yemekler, içecek ve pastalar, farklı şekillerden oluşan videolarımda bulunuyor.
Reklam