Tarzına Önem Verenler İçin Hem Klasik Hem Akıllı Saat: Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Vatan Bilgisayar - 5 izlenme

Yüklenme Tarihi: 28 Kasım 2021 - 14:04

Satın almak için ;
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-watch-4-classic-42-mm-siyah.html

Her An Yanınızda

Samsung Galaxy Watch 4 Classic spor yaparken, yürüyüş yaparken, çalışırken yani hemen hemen hayatınızın bir çok yerinde her zaman sizlerin yanında.

Kusursuz Şık Tasarım

Döner çerçevesi ve canlı ekranı sayesinde tüm gözleri üzerine çeken son derece şık ve sade bir görünümlü, ince bir zevkin ürünü olan bu tasarım bileğinize zarif bir görünüm getirir ve yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemesiyle gücünü ve işlevselliğini yansıtır.

Tansiyon Ve EKG
Samsung BioActive Sensör ile eş zamanlı olarak EKG ve tansiyon ölçümü yapar. Başlangıç kalibrasyonunun ardından bu sensörler hızlı bir şekilde tansiyonunuzu kontrol eder. Ayrıca, EKG ile anormal kalp atış hızı ve ritmini kontrol edebilir ve kolayca paylaşabileceğiniz bu verileri doğrudan telefonunuza gönderebilirsiniz.

Konforlu Kayış

Ridge Spor Tipi Kayış ile gün boyu konforu yaşayın. Florlu elomaster malzemesi, hareketli yaşam tarzınıza uyum sağlamak için bileğinize sıkıca otururken kayışın sağlam ve tere dayanıklı kalmasını sağlar.

Grup Meydan Okulamaları

Galaxy Watch4 Classic ile attığınız her adımın keyfini arkadaşlarınız ve ailenizle yaşayın. Canlı mesaj panosuyla adımlarınızı takip edin ve arkadaşlarınızla yarışırken eğlenin. Meydan okuma özelliği; egzersizleri eğlenceli, motive edici ve sosyal olarak ödüllendirici hale getirmek için hatıra rozetleri ve bir puan sistemi içerir.


Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam