Tasarım ve İşlevsellik Bir Arada ; Logitech Pop Klavye ve Mouse

Vatan Bilgisayar - 6 izlenme

Yüklenme Tarihi: 22 Mayıs 2022 - 13:00

Satın almak için https://www.vatanbilgisayar.com/arama/LOGÄ°TECH POP/

Şık Tasarım

Ahenkli renk uyumları ve birden fazla renk seçeneğiyle birlikte şık , ergonomik ve kendine has tasarımı ile Logitech Pop klavye ve mouse kullanıcılarını büyülüyor.

Mekanik Klavye

Mekanik klavyeler özellikle oyun severlerin oldukça dikkatini çeken bir klavye çeşididir. Logitech Pop klavye mekanik tuş yapısı ile estetik bir görüntü kazanmış. Ayrıca mekanik olması sadece şık görünümü, mekanik hissiyatından ibaret değil aynı zamanda daha dayanıklı ve uzun ömürlü olmasına da olanak sağlamaktadır.


Kablosuz Klavye

Bluetooth veya USB ile uyumlu olan cihazlarınıza bağlayabilirsiniz ve kablo sorunu olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Farklı Cihazlara Bağlantı

3 adede kadar cihaz ile eşleştirme yapmanızı ve yazı yazarken tek bir dokunuşla bu cihazlar arasında geçiş yapmanızı sağlayan POP Keys’in Easy Switch tuşlarını kullanarak tek seferde birden fazla cihazda bağlantı kurabilirsiniz. Bilgisayarınıza, tabletinize ya da telefonunuza bağlanmak için Bluetooth kablosuz teknolojisini veya Logi Bolt USB alıcısını kullanabilirsiniz.

Emoji Kısayolları

Pop klavyenin hemen sağ tarafında bulunan hazır atanmış emojilerden dilediğinizi ruh halinize göre kullanabilirsiniz. Ayrıca Logitech Yazılımı’nı kullanarak farklı emojiler de atayabilir ve kullanabilirsiniz.

Uzun Süreli Kullanım

Kullanım şeklinize ve yoğunluğuna göre değişmekle birlikte 36 aya kadar kullanım ömrü sunmaktadır ve bu sayede sizi hiçbir zaman yalnız bırakmamaktadır.


Farklı Cihazlara Bağlanabilen Mouse

3 Farklı cihaza aynanda bağlayabileceğiniz Logitech Pop Mouse'un alt tarafında bulunan düğme ile cihazlar arasında geçiş yapabileceksiniz ve kullanım kolaylığının tadını çıkarabileceksiniz.

Özelleştirilebilir Tuş

Mouse üzerinde bir adet makro tuşu bulunmaktadır bu tuşa çok sık kullandığınız bir tuşu Logitech yazılımı üzerinden atayabilirsiniz ve kullanabilirsiniz.

Kablosuz Mouse

Logitech Pop Mouse kablosuz kullanılabilme özelliği ile kablo problemini ortadan kaldırmakla birlikte dilediğiniz zaman yanınızda taşıyabileceğiniz ideal boyutlardadır. Sizlere çok yük olmamakla birlikte USB bağlantısı ile cihazlarınıza kolaylıkla bağlayabileceksiniz.


Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam