TCL 58P635 Smart TV Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 709 izlenme

Yüklenme Tarihi: 25 Nisan 2023 - 17:55

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-58p635-58inc-146-cm-4k-uhd-google-smart-tv-uydu-alicili.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

TCL 58P635 Smart TV Detaylı İnceleme

HDR 10
Google TV
Ok Google
Dolby Audio
Dinamik Renk Geliştirme
HDMI 2.1
AIPQ 2.0
Çerçevesiz Tasarım

#TCL 58P635 #SmartTV ile 700.000'den fazla filmi ve #TV dizisi bölümünü tek bir yerde izleyebilirsiniz. #Google TV, uygulamalarınız ve abone olduğunuz platformlardan en sevdiğiniz içerikleri getirir ve bunları sadece size özel şekilde düzenler.

Sesinizi kullanarak filmler bulabilir, uygulamaları yayınlayabilir, müzik çalabilir ve TV'yi kontrol edebilirsiniz. Google’a “ne izlemeliyim?” diyerek belirli bir başlık bulmasını, türe göre arama yapmasını veya size özel öneriler sunmasını isteyebilirsiniz. Hatta karşılaşma sonuçlarını öğrenebilir, akıllı ev cihazlarını kontrol edebilir ve daha pek çok fazlasını yapabilirsiniz.

UHD içeriklerin en son standardı #HDR (Yüksek Dinamik Aralık), çarpıcı parlaklık, olağanüstü gölge ayrıntıları ve canlı renklerle üstün bir deneyim sunar. Koltuğunuza oturun ve film yapımcılarının vermek istediği inanılmaz görüntü ayrıntılarının keyfini çıkarın. Dinamik ton eşleme, en gelişmiş açık yüksek dinamik aralıklı video standardını uygulayan çarpıcı 4K ekran ile resim kalitesini optimize eder; ton aralığı, parlaklık ve kontrastı önemli ölçüde kare kare iyileştirilir. Daha nüanslı içerik, izleme deneyiminizi en eğlenceli ve keyifli hale getirir.

TCL tarafından geliştirilen Dinamik Renk Geliştirme özelliği, renk canlılığını otomatik olarak en uygun hale getirmek üzere tasarlanmıştır. Tescilli algoritma, geleneksel palet sınırlamalarını genişleterek daha canlı ve üstün bir video deneyimi sunar.

TCL algoritmasını kullanan yonga seti, içerikleri gerçek zamanlı olarak işler, ortamı algılar, görüntü ve ses kalitesini artırır. Resimler içeriğe göre optimize edilir; okyanuslar daha mavi, yağmur ormanları daha gür ve yeşil görünür. Aynı zamanda ses kalitesi, ses düzeyine göre dinamik olarak dengelenir, sinyal ve hoparlörlerdeki ses bozulması (distorsiyon) ortadan kaldırılır ve her ses düzeyinde daha gerçekçi bir duyma deneyim sağlanır.

#DolbyAudio ile ultra gerçekçi ve çok boyutlu sesin keyfi sizi bekliyor. İnanılmaz netlik, daha canlı diyaloglar ve harika detaylar her sahnenin sizi içine alması için tasarlandı. Spor karşılaşmalarından en sevdiğiniz TV dizilerine kadar, izlemek hiç bu kadar keyifli olmamıştı.
Reklam