TCL 65P735 65" 4K UHD Smart TV Detaylı İnceleme!

Vatan Bilgisayar - 58 izlenme

Yüklenme Tarihi: 23 Ocak 2023 - 13:49

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65p735-65inc-164-cm-4k-uhd-google-smart-tv-uydu-alicili.html



Detayları Kaçırmayın

UHD içeriklerin en son standardı HDR (Yüksek Dinamik Aralık), çarpıcı parlaklık, olağanüstü gölge ayrıntıları ve canlı renklerle üstün bir deneyim sunar. Koltuğunuza oturun ve film yapımcılarının vermek istediği inanılmaz görüntü ayrıntılarının keyfini çıkarın.



Canlı Renkler

DCI-P3 standardında “'e varan daha geniş bir renk paleti gösterebilen bir TV’nin keyfini yaşamak elinizde. Tıpkı renk dünyasını izlemek için bir kaleydoskoptan bakar gibi bir deneyim sizi bekliyor.



Akıcı Ekran

60Hz MEMC algoritması ile daha az hareketli görüntü bulanıklığı, daha az görüntü yırtılması olur, pürüzsüz sahneler izlersiniz.



Ses Kalitesi

Dolby Atmos, geleneksel kanalların yol açtığı kısıtlamaları aşan çok boyutlu bir ses düzeyi sunar. Duygularınızı daha çok coşturan, odayı dolduran ve sizi saran inanılmaz ses kalitesi sayesinde izleme deneyiminizi üst seviyelere taşır.



Ses Kontrolü

Sadece sesinizi kullanarak Google'dan sizin için filmler bulmasını, uygulamaları yayınlamasını, müzik çalmasını ve TV'yi kontrol etmesini isteyin. Bu sayede kumanda olmadan da kullanım sağlayabileceksiniz.








Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam