Tecno Pova 4 Pro Akıllı Telefon Kutu Açılışı ve Detaylı İnceleme!

Vatan Bilgisayar - 158 izlenme

Yüklenme Tarihi: 19 Ocak 2023 - 18:46

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/tecno-pova-4-pro-8gb-128gb-akilli-telefon-gri.html


Tasarım

Tecno Pova 4 Pro cam görünümlü plastik arka kapağında ki şık ve uyumlu çizgi detayları ile kusursuz bir görünüm kazanmıştır. Bu sayede kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır.



Ekran

Tecno Pova 4 Pro akıllı telefon 6.66" ekran boyutuna sahiptir. Bu sayede kullanımlarınızda, dizilerde, filmlerde büyük ekran deneyiminin tadını çıkarabileceksiniz. 90 Hz ekran yenileme hızı ile de oyunlarda ve günlük kullanımlarda akıcı bir kullanım deneyimi sunmaktadır.



Kamera

50 MP Ana kamerası ve 8 MP ön kamerası ile kusursuz fotoğraflar ve videolar çekebileceksiniz. Bu kameralar ile 2K 30 FPS videolar çekebileceksiniz.



Performans

Tecno Pova 4 Pro MediaTek Helio G99 8 Çekirdekli işlemciye sahiptir. Bu işlemciyi ise G57MC2 Grafik kartı ve 8GB Ram desteklemektedir. Bu sayede oyunlarda ve günlük kullanımlarda daha çok performans alabileceksiniz.



Depolama

Tecno Pova 4 Pro 256 Dahili hafızaya sahiptir. Bu sayede uygulamalarınızı, dosyalarınızı , görsel ve videolarınızı rahatlıkla depolayabileceksiniz. Depolama alanının yetmediği durumlarda ise SD kart desteği ile 1TB'a kadar depolamayı yükseltebilmektesiniz.



Batarya

Tecno Pova 4 Pro 6000 mAh pil gücüne sahiptir. Bu sayede gün içinde cihazınızı şarj etmeden kullanım sağlayabileceksiniz. Şarjınızın bittiği durumlarda ise 45 W hızlı şarj desteği ile rahatlıkla şarjınızı tam kapasiteli doldurabileceksiniz.







Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam